[]

Ev İçin Portatif Soğutucu

Merhaba, malum havalar çok sıcak. Klima da evde bir odada var ama diğer bütün odalara taktırmak da pahalı ve zor biraz. Vantilatörler de sadece hava veriyor pek soğutmuyor doğal olarak. Ev içinde taşınabilecek, portatif soğutucu var mı kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz? 10-12 metrekarelik odalar için lazım.




 
mobil klimalar gürültülü, verimsiz, pahalı.
sulu klima/soğutucu ucuz, verimsiz ve ortamı nemlendiriyor.

  • sutlu nescafe  (28.06.21 19:06:13 ~ 19:06:42) 
portatif klimalar tekerlekli falan ama onun borusunu camdan çıkartmak için özel bi aparatı oluyor.

elektrikli soba gibi bi odadan alıp diğer odaya götürüp fişini takıp çalıştıramazsın.

camdaki aparatı sökmen lazım, borusunu sökmen lazım, hepsini başka odaya taşıman lazım, sonra montajını yapman lazım.

yani 1 kere taşırsın 2 kere taşırsın üçüncüye başlarım böyle işe dersin.
  • killerbee  (28.06.21 19:15:22) 
Portatif soğutucular hakkında gereksiz detaylı şöyle bir video var bakmak isteyebilirsiniz, nedir ne değildir anlatıyor.

Swamp Cooler denilen kutu gibi masa üzeri zımbırtılar var bir de. Ama onlar yoklar bence.

www.youtube.com
  • hedep  (28.06.21 19:52:14 ~ 19:52:27) 
Bizim ev büyük ve tek odada var sizin gibi. Kapıları kapayıp klimalı odanın kapısına vantilatör koyuyoruz kademeli olarak soğutuyoruz evi. Klimanın havasını aşağı doğru vurduruyoruz kullandığımız vantilatör de yer tipi. 2-3 saatte bütün ev serinlemiş oluyor.


  • mirafiori  (28.06.21 21:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.