[]

Opel Astra'yı (K) nasıl bilirsiniz?

2020 1.2 T benzinli manuel 145 bg olan versiyon (İtalya için üretilmiş sanırım bunlar, Türkiye'ye çok az gelmiş zaten)

Araç manuel vites zaten şanzımandan dolayı bir sıkıntı yaşamam sanıyorum. Kronik başka sorunu var mıdır bu Astra'ların?

200 bin lira civarında B sınıfı olmayan, bu kadar dolu ve performanslı başka araç öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz.

 
bende 1.4 turbo olanı vardı, segman kırılması sorunu yaşadım. ücretsiz değiştirdiler fakat araçtan soğuyup satmıştım. segman hariç direksiyon kolonu problemi de var diye biliyorum.

bende alırken fiyat performans daha uygun bir araç bulamamıştım ama biraz daha verip golf alsaydım daha iyi olurmuş. arkadaşımda var 1.2 golf 2016 model sorunsuz kullanıyor.
  • allahinadiylaoku  (28.06.21 14:36:08) 
1.2t benzinli 145bg araç güzel yakar. performans beklersen alırsın ancak opel çok kronik sıkıntılı araç. leon almak daha mantıklı, tabii dsg de problemli.


  • mikahakkinen  (28.06.21 16:36:39) 
@mikahakkinen Yaksın hocam her gün her gün kullanmayacağım. Trim sesi vs. mi bahsettiğin kronik sorunlar?

DSG'ye bulaşmak istemiyorum açıkçası. O yüzden VW grubunu komple eliyorum. Peugeot 308 de baktım ama Opel daha yakışıklı geliyor gözüme.
  • chicha_v2  (28.06.21 16:49:47) 
opel genel olarak kronik sıkıntılı bir araç, direksiyon arızası, motor arızası artık genetik oldu. 200bin bandı düşününce de pejo olacağına opel olması daha mantıklı.


  • mikahakkinen  (28.06.21 23:07:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.