[]

Ayakkabıyı uzunlamasına genişletmek?

Mümkün müdür, mümkünse nasıl, şöyle yarım santim genişletebilsem çok iyi olacak, içini doldurup buzluğa falan koydum ama istediğim gibi olmadı, daha kesin çözümler var mı, ayakkabıcı halledebilir mi?




 
Merhaba, buraların ayakkabıcısı benim:) ayakkabının materyali nedir?


  • suicides underground  (28.06.21 10:38:34) 
ayakkabı boydan uzamaz, yanlardan bir miktar genişler sadece. gerçek deriyse eğer bu esneme, suni deriye ya da tekstile göre bir miktar daha fazla olur. ancak boydan uzamaz, ayağınızı rahat ettirmez. giymediyseniz iade edin/ değiştirin.

he eğer arkadan vurduğu için bunu yapmak istiyorsanız (?) topuk kısmını doldurmanız gerekir. kendiniz de geçici olarak bir şey koyabilirsiniz ancak sağlıklı olması için bir ayakkabı tamircisine gidip astarın altına parça attırın topuğunuz aşağıda kaldığı için ayakkabı vuruyor. yükselince problem ortadan kalkar. yara olduysa bir süre yara bandı takın. yükselse de yara olduğu için vuruyormuş gibi gelecek.
  • not sure if serious  (28.06.21 11:26:34) 
@suicides underground araya kaynak yaparak cevabınızı bekleyeceğim.

Deri ayakkabı için içini doldurup buzluğa koyma seçeneğini ben de denedim, olmadı.
  • curukturpkokusu  (28.06.21 12:14:09) 
Duyuruyu açan arkadaş bana materyali söylerse uygun çözümü söyleyeceğim..

Not: Ayakkabı materyaline bağlı olarak boydan bir numaraya kadar genişleyebilir. Bu işin eğitimini veren biri olarak bunu garanti edebilirim.
  • suicides underground  (28.06.21 12:47:05) 
ayakkabı şu şekilde, spor ayakkabı, plastik ya da kauçuk sanırım.

www.hizliresim.com
  • dogu karelyadaki dere agzi  (28.06.21 14:03:41) 
ayakkabı imalatçısıyım, yıllardır da bu mesleğin içerisindeyim. yine de gittim bizim ustabaşına teyit ettirdim bilgimi. şöyle ki;

özel bir sprey var bu sıkılıp gerdirme kalıbına koyulur ayakkabı ancak bu geçici bir çözüm olur.

ayakkabının bir oluru var, ona göre kalıba atılıyor ve çekiliyor ayakkabı yine ona uygun tabana. ayakkabının tabanı sabit kalır önden arkadan bir miktar esnetilir ancak o da 1 numara farketmez ve şeklinde bozukluk olur.

bu yüzden imkanın varsa değiştir ayakkabıyı, randıman alamazsın. bozarsın şeklini ayakkabının.

ek. bir de deri ayakkabı kalıba atılmadan önce güzelce tavlanır ve bir numara büyük kalıba çekilir sonra üstesi atılır. olur sana atıyorum 36 numara saya, 37 numara ancak yine sağlıklı olmaz çok. tabi bu mevcut konumuzun dışında.
  • not sure if serious  (28.06.21 16:48:30 ~ 17:21:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.