[]

Eyvah! Aşık Oldum. Şimdi Ne Yapmalı ?

Şimdi arkadaşlar nerden nasıl başlasam bilemedim eğer olur ise akış dağınıklığı için şimdiden özür dilerim.

Ortak çalıştığımız bir proje için bir araya geldiğim bir kadın arkadaş var, yine aynı proje için bir arya geldiğimiz 20 kişilik bir grubumuz var, bu gruptaki kimse daha önce birbirini tanıyan insanlar değildi. Neyse, cuma günü 1 saatte işimizi hallettikten sonra 2,5 saat sohbet ettik lafı lafı açtı çok keyifliydi, bu bizim birebir olarak ilk iletişimimizdi, hatta bir ara ''online da bu kadar keyifli sohbet ettiysek yüz yüze kim bilir nasıl olur'' dedi.

Sonra dünde projemizin çalışmasını 2 saat online de birebir çalışarak tamamladık ama sonra yine 1,5 saat keyifli sohbet ettik. Filmle'den, hayattan vs s konuştuk yine çok keyifli geçti. Ben laf arasında tatile onun yaşadığı yere geleceğimi ( orada bir arkadaşım var ve gerçektende gidicektim) onunlada görüşmek istediğimi söyledim çok sevindiğini o tarihlerde orada olacağını söyledi. Bana bi kaç ekşi linki attı burcuyla ilgili, film önerdik birbirimize ve kapattık zoom'u.

İkimizde instagram kullanıyoruz ama hiç takipleşelim gibi bi durum konuşulmadı, ben instagramını biliyorum,
1-Direkt eklesem denyoluk eder miyim ?
2- Gerçekten uzun zamandır bu kadar keyifli sohbet ettiğimi hatırlamıyorum buna binaen teşekkür amaçlı online bir etkinliğe bilet alıp hediye etsem denyoluk eder miyim ?
3-Önerdiği filmi izledikten sonra hadi gel film üzerine konusalım desem denyoluk eder miyim ?
4- Az çok müzik işleri ile ilgileniyorum, bu hafta bi enstrümantal yapıp, enstrumantal'ın adını de önerdiği film ismi yapsam ve ona atıp sence nasıl olmuş desem çok denyoluk eder miyim ?
5- Çok aşık oldum, gerçekten sizce ne yapayım ona kendi duygularımı açmak için ?

Ben erkek yaş 30
O kadın yaş 25

Dalga geçmek serbest, ama akıl verirseniz çok mutlu olurum :)

 
Aşık olmak için yüzyüze görüşmeyi bekle.
Ayrıca Instagram'dan ekle tabiki. Bir insanın Instagram'ı varsa, etkileşim almayı seviyordur.

  • etna  (28.06.21 07:17:49) 
Abi dalga geçilecek ne var :)

1- Direkt de ekleyebilirsin, online toplantıda da bahsedebilirsin "seni takip ediyorum instagramdan?" gibi aslında soru olmayan bir soruyla.
2- Yüz yüze görüşeceksen bence buna şimdilik gerek yok. Önceliğin yüz yüze görüşmek olsun. Ama alırsan da denyoluk olmaz bence.
3- Abi hiç denyoluk olmaz. Ama hadi gel üzerine konuşalım değil, "önerdiğin filmi izledim, şöyle şöyle olması beni çok şaşırttı." gibi direkt konuya gir. Ondan gelecek karşılık cümleye göre devam edersin. Denyoluk ile alakası yok. Yani hiç alakasız biri ile de bu sohbeti yapabilirsin zaten.
4- Bence çok fazla. Biraz 'creepy' olabilir. Gerek yok.
5- Abi sakin. Anlattığın kadarıyla karşılıklı bir elektriklenme var zaten. Bir anda "ben sana aşık oldum" dersen korkutup kaçırırsın. Bu anlamda etna +1. Önce yüz yüze görüşmeyi bekle. Yani 'kendi duygularından emin ol' diye demiyorum aslında bunu, biraz doğal sürecine bırakman lazım. Pat diye söylenmez böyle bir şey. Ama aynı zamanda da kendi duygularından emin ol. 3-4 saatlik zoom sohbeti yeterli değil bu kadar yoğun bir duygu için. Etkilendim, hoşlandım desen neyse de "çok aşık oldum" biraz fazla ürkütücü şu an için.
  • himmet dayi  (28.06.21 07:52:55) 
1-2-3 okey 4 ve 5 denyoluk olmaz ama fazla ileri olur.


  • bigcaptain  (28.06.21 09:03:20) 
4-5 olacak işi olmaz yapar.

Öncelikle sakin ol, ağırdan al. Online ilişkiler reele geçince daha bir değişebiliyor.

2’de saçma. Sanki escorta teşekkür gibi. O keyif almadı mı, tek taraflı mı keyif. Daha buluşmadan biletler filan falan hiç gerek yok.

1-3 mantıklı. Direkt ekle, sonra izlediğin filmle alakalı yav böyle güzelmiş tadında muhabbete gir.

Kendini salma. 3 saatlik muhabbete hayatımın aşkı mevzusuna girme. Biraz daha ağırsan al sakin sakin ilerle.
  • KaraSakall  (28.06.21 09:19:12) 
ekle ama çok da ümide kapılma. bu tip durumlarda fazla üzerine gitmek işe yaramaz o yüzden mesafeyi koru. o bir adım atarsa sen 1.5 adım atabilirsin ama daha fazlası değil. kendini fazla kaptırmış gibisin kafanda sürekli "ona ne yapsam" dönüyor ama buna gerek yok.


  • orpheus  (28.06.21 09:48:38 ~ 09:49:44) 
1 ve 3'ü yapmanız gerekir. Yani yapsanız iyi olur değil yapmanız gerekir diye bu şekilde ifade ettim.

2 denyoluk değil. Ama teşekkür amaçlı diye söylemeniz yersiz olur.

4 ve 5 hanımefendiyi korkutup uzaklaştırabilir gibi geldi şu aşama için.

Bol şans.
  • pispinti  (28.06.21 17:22:03) 
Arkadaşlarım kimsiniz nesiniz bilmiyorum ama bana acayip iyi geldiniz.

Recep İvedik gibi listeyi güncelliyorum
1- OKey, eklendi, takipleşildi bugün attığım fotoyu beğendi,
2- Bunu bugün değil bu hafta sonu yapsam nasıl olur '' Geçen hafta çok yoruldun bu hafta biraz daha keyifli vakit geçirmen için şöyle bir şey hediye etmek istedim'' diyip online bi konser/ tiyatro vs vs linki göndermek ( yönlendirmelerinize göre ilerleyeceğim bu maddede)
3- Bunu da çarşamba veya perşembe gibi yapacağım ( benim ona attığım linkleri henüz izlememiş bugün yazdı watsapptan )
4- Bunu sildim var olun
5- Bunuda sildim var olun
  • paramolacak  (28.06.21 17:38:37 ~ 17:38:45) 
Çok planlı gitme bence. Haydi gel konuşalım değil de “önerdiğin filmi izledim güzelmiş bla bla. başka neler yapıyorsun?” a bağla bence. Aksın sohbet.

Ayrıca böyle şeylerde erkeğin bir şeyler yapmaya çalışması çok güzeldir ama sonuç olarak gerçek anlamda görmediğin ve tanımadığın biri. ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma. “Bu çocuk ne çabuk bağlandı bana, tuhaf” diye düşünmesini bence istemezsin :)

erkekler ilk başta 300 kaplan gücünde oluyor kadınlar daha sonrasında bağlanıyor. İnşallah bu güzel duygular ilişki ilerlerse bulut olup uçmaz. hakkınızda hayırlısı olsun hehe.
  • bugun hava gunluk gureslik  (28.06.21 19:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.