[]

Amazon (U.S.) Kargoda Kaybolan Ürün İçin İade Yapar mı?

SB.

Amerika'daki bir tanıdığın adresine teslim edilmek üzere bir ürün satınaldım; ancak eline ulaşmadı.

Mailroom'a bırakılmış görünüyor Amazon'da. Ama ürün ortada yok.

Benzer deneyimi olan varsa iade süreci nasıl işler? Sorun yaşar mıyız?

Teşekkürler

 
Ürün ne zaman teslim edilmiş görünüyor? Bildirim tarihinden itibaren iki iş günü beklediniz mi?
Amazon'un müşteri hizmetleriyle temas kurmayı denediniz mi? Hatırladığım kadarıyla ısırmıyorlar müşterileri. Sorununuzu çözeceklerdir eminim.

  • ryhmer  (27.06.21 00:52:23) 
yapar.


  • rm  (27.06.21 07:19:56) 
Aynısını yaşadım. Komşuya falan bırakmışlardır. Posta kutusuna sığmayan ürün posta kutusunda görünüyordu. Her yeri aradım taradım yok. Amazon’u aradım 24 saat bekleyelim denildi. 24 saat sonra mail attım, ücret iade edildi. 2 ay kadar sonra kapı çalındı yandaki komşu gelmiş bu size ait gibi görünüyor dedi, baktım amazonun gönderdiği ürün. Amazonla tekrar iletişime geçtim, bunu nereye iade edeceğim dedim. Hediyemiz olsun dediler.

Ama bu ürün şampuandı. Ürün ne olursa olsun Amazon iade eder diyorum.
  • but that was just a dream  (27.06.21 09:29:58) 
Amazon kapiya birakmis ise fotosunu cekmistir, app den gorursunuz. Siparise girin track kismini bulun, orada 1z ile baslayan kod cikmis ise ups ile gelmistir. Apartmanda yasiyor ise tanidiginiz, leasing ofise fln da birakmis olabilir ups oraya da bakin.

Ama merak etmeyin amazon iadenizi yapar sorunsuz,
  • oscar  (27.06.21 11:44:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.