[]

accent otomatik -2010 turbo

selamlar, bugün aracımı başka bir sebep için ustaya götürmüştüm. biraz kullandı ayrıca turbosu bitiyor dedi yolda bırakabilir bu sizi dedi, değişim maaliyeti de 1,500 tl ve araç dizel

fiyat nasıl sizce ? ve yolda bırakır mı cidden :/


 
Turbo bitince yolda bırakan bir şey değil ki. akü mü bu?

Araç güçten düşer ama öyle yolda kalma gibi bir durum olmaz. Benim ilk aracımın turbosuna yağ gitmiyordu yağ pompası bozukmuş. Elektrik süpürgesi gibi de ses geliyor. Sorunu 1 yıl sonra bulabildi servis. Götürmediğim yer de kalmadı. Yağ pompası değişince düzeldi. Şunu anlatmaya çalışıyorum. Turbo öyle tükenen bir şey değil. Evet bir süre sonra etkinliğini yitirebiliyor ve değişmesi gerekebiliyor ama yolda bırakacak bir durum olacağını sanmıyorum.

Araç kaç km'de?
  • himmet dayi  (26.06.21 20:33:16) 
2010 dizel otomatik - 170.000 kmde.

usta öyle diyince korktum
  • taha1907  (26.06.21 20:34:15) 
Evet 170 bin biraz fazla. Dizel araçlarda 90 binden sonra turbo kendinden yemeye başlıyor. Ustaya güveniyorsanız değiştirilebilir. Fiyatı da uygun gibi geldi bana. Ama o korkulacak bir şey yok. Yolda bırakacağını sanmıyorum. Turbo tamamen biterse ya da bozulursa araç güçten düşer ve direkt anlaşılır. İsterseniz o zaman götürürsünüz. Ama riske girmeyelim derseniz değiştirin. Çok bi para değil turbo maliyetine göre. Turbo genelde pahalı olur.


  • himmet dayi  (26.06.21 20:37:39) 
O paraya sıfır turbo biraz zor.Bence sizin turboya revizyon yaptırıp size geri takacak.Aracı direkt turbocuya götürüp durumunu kesin öğrenin,revizyonla kurtarılırsa muhtemeln daha az para ödersiniz.


  • arenas  (26.06.21 22:50:29) 
Aracım 195 binde ve turbosu sapasağlam. Adam akıllı bir turbo işi yapan yere gidin baktırın. Ya da öncesinde düzgün bir Hyundai-kia servisine gidin. PC den arıza ve turbo değerlerine bakılsın. Turboda bariz bir sorun olsa rampa performansindan, yakıttan, siyah duman atmasından belli ederdi kendini.


  • fikox  (27.06.21 01:07:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.