[]

laptop'uma ssd taktırsam ne yönlerden yararını görürüm?

çok üst düzey olmayan, çoğunlukla internette gezme, youtube'da video izleme gibi işler için kullandığım bir laptopum var. bakmak isteyenler için:
www.webdenal.com
temizletmek için verdiğim bilgisayarcı hard disk'in sorunlu olduğunu, mavi ekranla karşılaşabileceğimi söyledi. sanırım daha önce bir başkası da aynı şeyi söylemişti. ben buna ssd taktırsam hangi yönlerden faydasını görürüm? arada yavaşlıyor ama çok da büyük bir sorunu yok gibi... teşekkürler.


 
Hızlanır. Epey hızlanır. Başka bi faydasını görmezsin.


  • himmet dayi  (26.06.21 17:31:11) 
seni rahatsiz edecek seviyeye gelmeden müdahale sart degil ama ssd genel anlamda bilgisayar performansini ust noktalara tasiyor.


  • boyle buyurdum  (26.06.21 21:48:44) 
4 dakikada kullanmaya başladığın tarayıcıyı 1 dakika içinde kullanmaya başlıyorsun.


  • rakicandir  (27.06.21 08:55:48) 
Bilgisayarımın içine etmiştim, aynı anda 2 tane işletim sistemi yüklüydü biri o kadar kasıyordu ki açamıyordum bile. Saçma sapan format atmıştım driverlar tam değildi vs. Bilgisayarcıya verdim hem bu sorunları halletti, ssd taktı ve içini temizledi. Eylül ayından beri sorunsuz kullanıyorum. Açılıp kendine gelmesi için 10 dk beklerken şimdi 1 dk bekliyorum. Tabi haliyle daha dikkatli kullanıyorum.


  • black holes in the sky  (27.06.21 11:04:31) 
Laptop'uma SSD taktım geçen ay. O kadar hızlandı ki o günden beri her açıp kapattıktan sonra böyleyiz:
images.app.goo.gl

  • Amaranta ursula  (27.06.21 11:26:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.