[]

Hocaya jest

Merhaba, başıma değişik bir olay geldi. Uzun uzadıya anlatmayacağım ama beni hiç tanımayan bir hoca son iki günde bana o kadar yardımcı oldu ki sayesinde giremeyeceğim sınavlara girip geçemeyecegim sınıfı geçtim. Yaptığı illegal bir yardım değil bu arada, sadece yol gösterdi yapmam gerekenleri ama benim için ekstra mesai yaptı, uğraştı, zaman harcadı. Aman bana ne deyip geçebilirdi.

Telefon bes yüz kez teşekkür ettim ama içime sinmiyor. İlk olarak farklı şehirlerdeyiz, hocam buraya yolunuz düşerse ne olur bana ugrayın sizi ağırlamak isterim desem garip mi kaçar? Dedigim gibi hic tanımıyorum.

İkinci olarak da fakulteyi birimi biliyorum, çicek cikolata göndersem, hocam canım hocamlı bir not yazsam? Olur mu garip mi olur?

Sizden harika fikirler çıkacagına eminim bana yardım edin lütfen.

 
Cicek veya cikolata hos olur.


  • invictae  (26.06.21 14:52:04) 
Çikolata güzel olur desteklerine teşekkür notu da eklersiniz.


  • cilekli pasta  (26.06.21 15:10:14) 
tanınmayan hocaya öyle atraksiyonlara girmezdim.


  • passion rules the game  (26.06.21 15:13:26) 
Sizin memleketin tatlısından yaptırt bir kilo strafolat gerekirse gönder gitsin. Çiçek ne alaka denebilir belki de tatlı bizim milli jestimiz sonuçta.


  • Aydan Dustum  (26.06.21 15:42:52) 
hocanız adına temaya birkaç fidanlık bağış yapın.


  • dnzbrs  (26.06.21 15:53:35) 
Tatlı ne kadar iyi paketlense de kargoda berbat olur. Paketler atılıyor oraya buraya. Çikolata,lokum daha iyi olur.


  • oyokbuyoknevar  (26.06.21 17:21:05) 
Adına fidan diktirin bundan güzel hediye mi olur:)


  • suicides underground  (26.06.21 20:20:50) 
@passion rules the game bir yandan böyle düşünüyorum, olur mu görevimiz falan dedi ama yaptıgı görev tanımının dısında bence. kafam karısık.

@suicides underground aynı fikir önerildi, ben de cok hos olacagını düsünüyorum. yani belki kadın cölyak cikolata yiyemiyor o kadar tanımıyorum. ama adına agaca en azından gülümsemeyecek insan yoktur sanki hem ondan baska kimsenin haberi olmayacak bir sey.
  • malwethiel  (26.06.21 21:09:23) 
hahah aklıma şey geldi, ben doktora danışmanıyla senelerce çalıştım, bitince çikolata götürdüm, meğer şekeri varmış :D

yaşça büyük hocalar dert etmiyor arada getirenler oluyor da biraz daha genç kesim için biraz gereksiz gibi. bana da yapılınca öyle garip geliyor. fidan olabilir ama.
  • passion rules the game  (27.06.21 11:15:33) 
Valla bilmiyorum bende mi sikinti var ancak birisinin adina fidan diktirmek bana cok gereksiz bir olay gibi geliyor. Daha dogrusu bunun hediye olmasi sacma geliyor bana. Bunu da 'adina fidan dikilmesine gulumsemeyecek kisi yoktur sanirim' yorumuna ithafen yazma geregi duydum. Birisi gelip yaptigim bisey sonrasi bana 'tesekkur icin adina fidan diktirdim' derse ben sevinecegimi sanmiyorum. 'Fidan ne alaka' derim, benim adima fidan dikilmesi sacma. Dikecek olsam ben kendim gider dikerim, atiyorum kisi cevrecisiyse benim adima niye fidan dikiyor? Yani ben ona iyilik yapmasam gidip o fidan dikilmeyecek mi? Fidanlarin dikilmesi icin illa iyilik yapilmasi ve birinin de gidip para mi vermesi gerekir. Acikcasi bana cok gostermelik bir olay gibi geliyor 'adina fidan diktirme' olayi.

Neyse, konu o degil de oyle o yorumu gorunce de yazmadan duramadim. Cikolata bir de cicek vs gonderebilirsin odasina tesekkur amacli. Cicek en azindan odasinda durur ve belki guzel bir gorunum kazandirir. Cikolatayi da kendisi yiyemiyor olsa bile gidip dagitir ya da coluguna cocuguna falan verir.
  • j r r tolkien hayrani  (27.06.21 11:29:44) 
@j r r tolkien hayrani siz de haklısınız düşününce. ne alaka da diyebilir mümkün. zaten tam bu yüzden actım duyuruyu.

herkese teşekkurler.
  • malwethiel  (27.06.21 15:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.