[]

orijinal office satın aldım ama sahte uyarısı veriyor

merhaba duyurunun kralları ve kraliçeleri

daha önce crack'li kullandığım microsoft office yazılımını yıllık 800 tl civarında bi para vererek satın aldım.

önceki crakcli office sürümünü tamamen kaldırdım ve satın aldığım e-mail hesabıyla yeniden kurdum.

hala office'i her açtığımda ''office lisansınızla ilgili bir sorun var, yazılım sahteciliğine uğramış olabilirsiniz'' gibisinden şeyler yazan bi uyarı penceresi çıkıyor.

bu sorunu nasıl gidebilirim? sebebini bilebilecek olan var mıdır?

tenk yu.

 
nerden aldınız, o alışveriş websitelerindense, r10'lardansa, onlar problemli oluyor demişlerdi


  • comp  (26.06.21 13:19:18) 
@comp resmi office web sitesinden aldik


  • boyle buyurdum  (26.06.21 13:34:18) 
Yıllık aldığınız microsoft 365'tir, bilgisayarınızdan kurulu office uygulamalarını program ekle ve kaldırdan silip, office.com'dan hesabınızla giriş yaptığınızda office'i indirin yazısına tıklayıp tekrar indirin.

Bilgisayarınızda kurulu olan versiyon Microsoft 365 versiyonu değildir, 2019'dur muhtemelen.
  • atom karincanin torunu  (26.06.21 13:41:43) 
Bilgisayarınızda kurulu olan versiyonun ne olduğu önemli değil. Office 2016'dan itibaren Microsoft 365 sistemine geçtiği için 2016 da olsa, 2019 da olsa Microsoft 365 lisansını aktifleştirdiğiniz anda Sürüm M365'e döner.

Burada sorun lisanslama sisteminin crack yüzünden bozulmuş olması.

Sırayla yapmanız gerekenler şunlar:
1) Herhangi bir office uygulamasını açıp sağ üstte yer alan bölümden eğer bir e-posta hesabıyla oturum açtıysanız bu oturumdan çıkın ve açık olan tüm Office uygulamalarını kapatın.

2) Şuradaki yöntem ile var olan lisans anahtarını silin:
www.youtube.com

Önemli: ilk anahtarı sildikten sonra cscript .... / dstatus'u tekrar edin. Eğer farklı bir ürün anahtarı görünüyorsa onu silin. Ta ki anahtar yok yazısını alana kadar tekrar edin bu işlemi.

3) Bilgisayarı yeniden başlatın. Herhangi bir office uygulamasını açarak lisansı satın aldığınız Microsoft hesabı ile oturum açın. Eğer lisans anahtarınız var ise bu lisans anahtarı ile etkinleştirme işlemini yapın. Elinizde ürün anahtarı yoksa microsoft hesabıyla oturum açınca otomatik olarak aktivasyon olur.
  • himmet dayi  (26.06.21 13:51:39 ~ 14:05:28) 
@himmet dayi cok tesekkurler :) sorun giderildi


  • boyle buyurdum  (26.06.21 14:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.