[]

Dizi yerine müge anlı izlemek

Şu an gündemdeki olayı izliyoruz bir haftadır. Bitti bugünkü bölüm demn. Açtık zeynep ergüle başladık şimdi. Bizde mi bi gariplik var yoksa nası iş bu ya? Zeynep ergülün ilk bölümünde anlattıklarından nasıl o olaylara geçiş yapıldı aşırı merak ediyprum ayrıca.




 
Ekşide gördüğüm kadarıyla izleyen çok var, anormal diyemem ama sağlıklı bir insanın zevk alarak izleyeceği bir şey değil gibi geliyor bana. O varoşluğa, o insanlığın en çirkin, en ham hallerine maruz kalmak dünyanın en mutlu insanını bile mutsuz, pisliğe batmış hissettirir gibi geliyor.


  • Jux  (25.06.21 22:12:00) 
Ozellikle izlemiyorum ama maruz kaldigim oluyor. Bunlardan bazilarini da gercekten merak etmeye basliyorum, sonu ne olacak hangi serefsiz evladi oldurmus acaba diye.

Cok maruz kaldim ama 3 olayi falan merak edip sonuna kadar seyrettim. Birisi su andaki olay, digerleri; Çam cinayeti, hac felaketinde kaybolan kadin olayi.

Bir de genc bir kiz cinayeti vardi, gectigimiz haziranda zaman asimina ugrayacakti, annesi yillar sonra tekrar gelmisti katilin bulunmasi icin.

4müş. Yazarken dikkat ettim de hicbiri cozulemedi ya...
  • invictae  (25.06.21 22:44:08) 
netflix'te suç belgeseli izlemenin cool olup müge anlı'da cinayet dosyası takip etmenin varoşluk olması bana iki yüzlülük geliyor. insanın merakını cezbeden bir iş. gündüz kuşağı ev hanımları izliyor diye ezikliyor insanlar ama prime time yayın yapsa da vakit buldukça izlerdim. garip bir şey yok.


  • bunetantana  (25.06.21 22:51:22) 
Son iki yıldır sürekli seyrediyorum, Zeynep Ergül olayında bu Zeynep ergüller adamı öldürüp tüm malının üzerine çöküyor aralarında paylaşıyorlar. Yıllarca böyle gidiyor ama Zeynep aç gözlülük yapıp abisi cahit e gözdağı vermek için kızımı arıyorum yalanıyla müge'ye çıktı.

Ya da villasını yaptırmak için.
Bak gider senin katil olduğunu anlatırım.


(Olay ilk olduğunda çıkmışlar müge'ye)

O da programı hazırlayan ekip Zeynep'i tanıdı bu kadın daha önce çıkmıştı o olay çözülemedi diye.
Derken hazır stüdyodayken müge dosyayı tekrar açtı, bir iki haftada çözüldü.


Ayrıca önceden ben de izleyenler için işsiz güçsüz kesim, falan diyordum ama öyle değilmiş.
  • kirmizipilotkalem  (25.06.21 23:25:05) 
bu hafta niye bu kadar top yapti anlamadim normalde 2-3 konu birden islenirken daha heyecanli geciyordu bence. ben de uzuuun yillardir muge anli izliyorum cevremde kimse izlemezken, hayvan gibi calisirken kulaklikla arkada caliyo vs ben bir bagimliyim...... ayni sekilde cinayet belgeselleri de taradim netflx vs. hem polisiye sevmek hem canli kanli gercekler. sosyolojik meraki olanlarin izlemesini normal karsiladigim ama benim kadar duzenli takipci olmayi anormal karsiladigim program.

kendinizi sorguluyorsaniz anormal bi sey gormuyorum surukleyici bir program sonucta izlemeniz normal. dizi izlemek daha kurgu ihtiyaci ama burda aki$, sureci gormek de farkli bir etki birakiyor. hukukun isleyisi hakkinda cok fikir veriyor.
  • ala09  (26.06.21 00:15:16) 
Kurgu izleyecegime catir catir gercekleri izliyorum. Bir de kim yalan atiyor artik daha kolay anlayabiliyorum.

Erman'in ailesi bulundu mu?
  • durgunfoton  (26.06.21 01:03:04) 
Gunduz çalıştığım için eve gelince YouTube'dan izlerim.

Nesflise almalari lazim
  • abuzer  (26.06.21 07:43:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.