[]

güneşlenmek bronzlaşmak

beyaz tenli bir kimsenin yengeç gibi kızarmak dışında bronzlaşma deneyimi olamaz mı? bacaklarım sırtım filan bildiğin kıpkırmızı oluyor iğrenç bir görüntü ve acı da veriyor haliyle. halbuki yaz boyunca açıkta kalan kollarım ayaklarım filan öyle kızarmak yerine normal normal esmerleşip koyulaşıyor.
neyse ben aynı tonu tüm vücudumda yakalamak istiyorum. nasıl olacak bu iş? kaç faktör krem kullanmalı?



 
güneş kremi değil de bronzlaşmak için sürülen kremler var.onlarda sanırım faktör olmuyor (emin değilim)


  • grgn  (29.05.10 18:21:18) 
yüksek faktörlü krem kullanmanda her zaman fayda var derim ben. havuç yağı içeren kremler bronzlaşmana yardımcı olacaktır. kakao yağı olanlar da olabilir.


  • a perfect lie  (29.05.10 18:26:32) 
yavaş yavaş bronzlaşmayı seç. geçiş kremleri al. ilk 50 faktör ile başla yetmiyorsa daha yüksekle başla. faktörün kademesini azalt sonra. 30a geç. sonra 15 derken gölgede bir güzel oooh mis..


  • girl in a coma  (29.05.10 19:56:32) 
beyaz tenli bir kimsenin yengec gibi kizarmak disinda bronzlasma deneyimi malign melanom olmasiyla sonuclanabilir. tavsiye olunmaz.

(bkz: malign melanom)
  • compadrito  (30.05.10 09:32:10 ~ 09:32:40) 
hiç uyarmıyorsunuz, yengeç gibi kızarılmaz ıstakoz gibi kızarılır.


  • peki  (01.06.10 19:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.