[]

Biontech aşısı ve alkol

Merhaba. Bugün Biontech aşısı oldum. Orta yaşın biraz altında bi bireyim. Aşıdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm hafif bir baş ağrısı ve çok az ateş var. Halsizlik de var biraz aslında. Aşı yapılan kokum ağrıyor. Bunlar yan etkiler dersek, alkol alma konusunda bi problem yaşar mıyım sizce? Birazdan alkol alacağım ama az da olsa endişe etmiyor da değilim.




 
Asinin etkisini azaltabiliyor


  • meyve parcacikli kadin  (25.06.21 21:34:26) 
Alkol almak vs temelde asinin etkinligini azaltacagi icin onerilmiyor. Size bir sey yapacagindan degil.


  • invictae  (25.06.21 21:36:09) 
Aşının etkisiyle ilgisi yok eğer bir yan etki görürseniz ilaç almanızı etkilemesin diye önermiyorlar. Bence bugün içmeyin.


  • condom kurşunu  (25.06.21 21:47:46) 
www.nytimes.com

Özetle bokunu çıkarmazsanız 1 şey olmaz diyorlar
  • materyalist imam  (25.06.21 23:43:04) 
Aşıdan sonraki 3 gün içmek önerilmiyor.


  • sta  (25.06.21 23:46:03) 
artık doktorlar bile bu algıyı yıkamaz: aşı olduğunuz gün içmeyin ve yıkanmayın. yani buna dünya sağlık örgütü bile 'öyle bir şey yok' dese, 'dünya sağlık örgütü mü? onlara inanacak kadar basiretsiz değilsin, değil mi?..' diye soracak yüz binlerce kişi var memleketimizde. işin özü, buna dair hiçbir veri yok. yok oğlu yok, ve bu soru bizim memleketten başka hiçbir ülke insanının aklına gelmiyor.

ben de orta yaşa yakınım. aşı olduğum iki günde de içtim ve yıkandım. kolum bile ağrımadı. biraz kulakları tıkamak lazım böyle işlerde diye düşünüyorum.
  • mermize  (25.06.21 23:52:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.