[]

Servisten parça gelene kadar aracı almak

1 ay önce sıfır araç aldım,
geçen hafta bir airbag hatası verdi. hatanın sebebi airbag beyniymiş, onu değiştirecekler. ama parça yurtdışından geleceği için 1 ayı geçebileceğini söylediler.

yerine ikame bir araç verdiler.

ama ben aracın serviste durmasını istemiyorum, serviste sürekli hareket, sürekli araçlar yer değiştiriyor ve kazayla bir aracı parkederken çarpsalar, üstüne geri tamir etseler vs. ruhum duymayacak. alıp kendi otoparkımda tutmak istiyorum.


hem ikame aracı alıp, hem bu aracı garajıma koymak için isteyeceğim yarın. bunu abes karşılarlar mı?

 
karşılarlar, alıp arabayı kullanbayacağınız ne malum? eskaza aracı alıp kullansanız, kaza yapsanız ve airbag çalışmasa sorumluluk kimde olacak?


  • hayaletimsi  (25.06.21 23:23:43) 
Bu kadar pimpirikli olmana gerek yok. Servistekiler günde onlarca araçla muhattap oluyor. Çok merak ediyorsan bir araç kamerası takıp görebilirsin (ben taktım izledim, adamlar benden daha özenli çıktı)


  • roket adam  (26.06.21 00:36:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.