[]

EURO 2020'de saibeli, tartismali kararlar var miydi?

Sorum sampiyonayi ciddi ciddi takip edenlere. Elenen ulkelere bakarken dikkatimi cekti, alayi sevilmeyen, uvey evlat ulkeler resmen:) Biz cok kotuyduk bizim maclar temizdi gerci ama bir seyler donmus olabilir gibi, gizli bir el ayarlasa sampiyonayi bu kadar olur yani. Elenenler:

Turkiye
Rusya (Anlatmaya gerek yok, Navalny'den tut, NATOya bir milyon tane sorun)
Makedonya (Avrupa'nin her anlamda en ezik ulkesi belki de, Yunanistan istiyor diye ulkenin adini bile degistirdiler:)
Iskocya (Arada kalmis, ne Ingiltere sever bunlari ne AB, Ukden ayrilacagiz referandum yapacagiz bilmemne diyen bir basagrisi tek kelimeyle)
Macaristan (Adi yeter Orban)
Polonya (Kurtaj karsitligi, asiri sag, Orbanla kankalik)
Slovakya (Ufak ulke, abilerin yaninda yeri yok)
Finlandiya (buna bir sey bulamadim, ufak ulke, abilerin yaninda yeri yok diyelim:)

 
saibeli yoktu, tartışmalı kararlar elbet olabilir. ama zannetmiyorum öyle bir komplo teorisi olacağını.


  • fff02561  (25.06.21 17:39:16) 
yok yahu. 2002 dünya kupası'ndaki güney kore'nin ispanya ve italya maçları gibi bir durum yok ortada.

makedonya'yı zaten geç. rusya'yı şampiyonanın favorilerinden biri olan (şampiyona başlamadan önce bahislerde en az oran verilen 3. takımdı) belçika dağıttı, eriksen sonrası son maçta toparlanan danimarka da dağıttı. iskoçya'nın zaten buraya nasıl geldiği belli değil, bir karşıtlık olsa play-off'larda sırbistan'ı eleyemezlerdi, onlar da hırvatistan'a yenildi, asıl hırvatlar kaybetse büyük sürpriz olurdu. macaristan yine 2 puanla iyi iş çıkardı. slovakya'yı da ispanya beşledi.

diğerlerine sebep bulmaya gerek yok. illa birileri elenecekti, 8 takım elenmek zorundaydı sonuçta.
  • hlot  (25.06.21 18:03:39 ~ 18:04:08) 
Iyi de bu ulkelerin cogu zengin olmayan, futbola yatirim yap(a)mayan ulkeler.

Zaten, EURO2020 takimlarinin yarisini buraya yazmissin, diger yarisi da zaten zengin ulkeler. Buyuk resim kursu olmus seninki.
  • howfaristhesky  (25.06.21 18:34:04) 
Macaristan'i o gruba atmalarinda bir is var ama neyse. En son Orban LGBT okullarda ogretilmesin diye yasa cikarmis sanirim, Hollanda basbakaninin bugun aciklamasi vardi edition.cnn.com Bu orban olayi bakalim nereye kadar gidecek bakalim, adam tum Avrupa'ya posta koyuyor


  • freedonia  (25.06.21 19:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.