[]

21 yaşındaki biri hangi aşıyı olmalı size göre?

Kardeşim için alacağız. Annem ve babam diğerine pek güvenmedikleri için Sinovac olacak diye baskı yapıyorlar, ben Biontech olsun diyorum.

Babam daha önce kalp krizi geçirdi, kardeşimin de kalp kapakçıklarında problem var. Biontech için kalp sorunlarına sebep olacak deniyor ya, o açıdan veriyorum bu bilgileri.

Bu soru daha önce bin kez soruldu biliyorum ama çocuğun yaşı falan da göz önüne alındığında size göre hangi aşıyı olmalı?

 
öncelikle 30+ yaşında bir erkek olarak biontech oldum, fakat İsrail ve Abd'nin söylediği şey "26'dan küçük erkekler"deki kalp sorunları üzerine. Siz yine doktora sorun ama halihazırda kalp kapakçığında problem varsa üstüne risk eklemek iyi olmayabilir sanki. Ama corona olursa bu risk daha fazla, yani hastalıktan korunması veya hafif atlatması için bir aşı olmalı, o Sinovac mı olur yoksa bekle Sputnik mi ol der doktor vs. bir danışın işte.


  • nhk ni youkosu  (24.06.21 23:09:48 ~ 23:10:37) 
www.youtube.com

Az önce bir soruya daha bu linki bıraktım. Bahsi geçen kalple ilgili yan etki çok düşük bir ihtimal ile ortaya çıkıyor. Bu olası yan etkinin tedavisi var ve kalıcı bir rahatsızlığa neden olmuyor. Kalp rahatsızlığı olanlara aşının daha fazla yan etkisi olacak ya da olur diye bir şey söz konusu değil. Anne babanızın mesleği ne bilmiyorum ama güvenmedikleri Alman aşısının nasıl ve hangi şartlarda üretildiğini öğrenmek, denetlemek diğer aşılara göre daha kolay. Kardeşinizin kalp kapakçığında hangi sorunun olduğunu yazmamışsınız, benim annem kalp hastası biontech iki doz aşısını oldu, çok şükür hiçbir yan etkisi olmadı. Diş hekimliğindeki arkadaşlarımın hepsi biontech aşısı oldular, bir sorun yaşamadılar.
  • Evinizinkedisi  (24.06.21 23:26:25) 
Biontech gelişmiş ülkelerde yapıldığı için üzerinde çok fazla araştırma yapılıyor, ne kadar araştırma yaparsan o kadar çok sorun bulursun. Ama hiç araştırma yapmazsan hiç sorun bulmazsin. Umarım ne demek istediğimi anladınız.


  • howfaristhesky  (25.06.21 00:01:47) 
Abi risk cok dusuk de olsa o riski almaya ne gerek var.
Yapistir cin asisini.

  • divit  (25.06.21 00:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.