[]

Biontech aşısı sonrası migren ağrı kesici

Merhabalar aşıları olduk her şey yolunda ama baş ağrım çok nüksetti bunun yanı sıra doktor parol öneriyor dedi yolladı beni soramadım sorayı da aksatmak istemedim. Böyle bir durum yaşayan ya da doktor olanlar varsa ne diyorsunuz? Aşı sonrası migren ilacı almamalı mı?




 
Valla asidan sonra benim de migrenim tutmustu. Ama parol, minoset tarzi (parasetamol) ilaclar haricindeki agri kesiciler icin antikorun etkisini azaltiyor dendigi icin parol icip allaha dua ettim ek olarak. :D

Oldugum asinin etkinligini azaltacagima 2 gun migren agrisini cekerim daha iyi diye dusundum. Ne biliim...
  • invictae  (24.06.21 23:15:54) 
bana doktor ağrı veya ateş için parasetamol kullan demişti.


  • false pretension  (24.06.21 23:25:18) 
Biontech i bilmiyorum ama sinovac için ağrı kesici bile etkinliğini azaltıyor diyordu televizyonda


  • neysene  (25.06.21 00:28:45) 
Biontechten sonra tek yan etki baş ağrısı oldu. Majezik aldım fayda etmedi. Uyudum ve anca sabaha normal kalktım. 5-6 saat başım ağrıdı abartısız.


  • anarsika  (25.06.21 00:52:30) 
Bende de aşı olduktan 3-4 gün sonra baş ağrısı başladı. Duş almak biraz rahatlatıyor, ağrı kesici içmedim. İlk günlere nazaran hafifledi ama tam geçmedi.


  • ashleybon  (25.06.21 02:02:57) 
parol beni kesmedi.2. dozda majezik attım.


  • mikahakkinen  (25.06.21 09:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.