[]

Zedelenen El Bileğinde Yırtık Olma İhtimali.

İki gün önce spor salonunda barı elimden düşürdüm ve bu esnada el bileğimi zedeledim. Dün MR çekildi. Bugün doktor %10-15 ihtimal yırtık olabileceğini, varsa ameliyat gerekeceğini söyledi. Bir de yarına alçıya almak için randevu verdi.

Öncelikle yırtık olup olmadığını MR ile anlayamıyorsak nasıl anlayacağız? Varsa bu konularda uzman doktor tavsiyesine de açığım. Şehir İstanbul.

Bir de yırtık olsa bile sizce bu durum için alçıya gerek var mı? Doktor muayene ederken bileğimi her yöne bayağı zorlayarak kıvırdı. Gördüğüm kadarıyla özel hastanelerde doktorlar çıkarabildikleri kadar masraf çıkarmaya çalışıyorlar. Alçı da 800 lira. Şirketimin sigortası masrafları karşılıyor ama yaşadığımız her hastalık/kaza sigortanın ileride neyi kapsayıp kapsamayacağını etkiliyor diye biliyorum. Bu konuda da aydınlatabilen olursa sevinirim.

 
Ben ayağımı burktuğumda röntgen çektiler, yırtılmayı anlayabilmek için 1.5 ay sonra mr çekelim dediler. Olay yeni iken ödemden dolayı görünmüyor olabilir.


  • curukturpkokusu  (24.06.21 21:57:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.