[]

Erkeklerde kolajen kullanımı

çevremdeki 30 yaş üstü kadınların çoğu kolajen kullanıyor. erkeklerde ise hiç kullanan görmedim. kolajen desteği sadece kadınların ihtiyaç duyduğu bir şey mi acaba




 
kolajenin faydalari kadin erkek icin degismiyor ama kadinlar daha cok kullaniyor galiba. duzenli olmasa da erkek olarak ben de kullaniyorum.


  • do you remember me  (23.06.21 00:47:15) 
erkekler reklamlardan daha az etkileniyor.
Cogu arastirma kolajenin bir ise yaramadigini soyluyor.

  • divit  (23.06.21 00:53:04) 
ne işe yarıyor?


  • vizivozo  (23.06.21 01:09:47) 
Kadınım, kullanmıyorum. Takviye olarak alınan kolajenin ya da salisilik asit gibi yaşlanmayı geciktirdiği öne sürülen madde/kremlerin gerçek anlamda vücut tarafından ne kadar emilip kullanılabildiği muamma. Reklâmlar tabii ki X, Y araştırmasına göre sonuçları, etkileri bunlar diyorlar ama sonuçta finanse ettikleri araştırmada aksi bir sonuç çıkamaz. Az stres, bol aktivite/spor, doğru beslenmeden gerisinin boş olduğuna inanıyorum.


  • PopeHope  (23.06.21 02:13:37) 
kolajen ne işe yarıyor? Kolajen dediğiniz şey zaten vücudunuzun ürettiği yapısal protein. Cildinize sürüyosanız cildinizden emilip aynı şekilde kullanılması çok olası değil. Gıda takviyesi şeklindeyse de zaten sindirildiği için normal amino asit olarak alıyorsunuz kollajenlik bi olayı kalmıyor ki zaten az çok beslenen biri yeterli amino asit alıyor bu işler için. Yani gerçekten ne işe yarıyor bu kolajen?


  • nundu  (23.06.21 03:41:00) 
40 yaşında erkeğim. Ben de nature’s supreme toz olanı kullanıyorum. Etkisi var mı bilmiyorum. Vücut geliştirme de yaptığım için, daha çok protein takviyesi olarak kullanıyorum. Yanında cilde ve tendonlara da faydalı oluyorsa, ne ala.


  • marcelorios  (23.06.21 10:42:04) 
Kolajen yerine kelle paça çorbası için.


  • ketkaratudun  (23.06.21 11:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.