[]

Aktarmalı ucus, y.disi donus

Arkadaslar, yurtdisindan Turkiye'ye donerken ucusum aktarmali, istanbul-dalaman. Sabiha Gokcen.
Gumruk kontrolu nerde olacak?
Istanbulda valizleri alip kontrole mi giricem yoksa direkt olarak dalaman ucagina mi gidicem.
Ilk defa aktarmali gelecegim icin bilmiyorum.

Valizimde de 5 kilo kedi mamasi, 5 kiloda krem vs var. Yasaklar ne bilmiyorum ve yakalanmak istemiyorum. Insallah kontrol etmezler.

 
Dalaman havalimanında gümrük var. Dolayısıyla valiziniz otomatik olarak dalaman uçuşuna aktarılacak. Siz Dalaman'da inip yürüyerek ara bir yoldan dış hatlar bölümüne gidip valizinizi oradan alacaksınız. Havalimanı olmayan, havaalanı olan yani gümrüksüz yerlere gidiyor olsaydınız valizinizi Sabiha Gökçen'de alıp öyle iç hatlara giderdiniz.

edit: kedi maması ve kremle ilgili bir sorun olmaz. Yakalansan da ne diyecekler? En fazla gümrük masrafını isterler, onu ödersin de öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ben 5-6 litre içki getirmiştim. 3 tane de iPhone vardı yanımda. Arkadaşlar sağ olsun sağlam sipariş geçtiler.
  • himmet dayi  (22.06.21 21:57:00 ~ 23:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.