[]

bankadan temlik almak

iyi aksamlar aranizda daha once bankadan temlik alan var mi?

internetten biraz okudum, kafama yatti. sartlara kurallara uyuyor gibiyim.

zor asamasi nedir, ince ayrintilar var mi? su su olsa isin kolaylasir diyebileceginiz bir detay var mi?

olayi ozetleyeyim, devlette yuklu hakedisim var ama odenmedi. ceklerimin de gunu geldi.
bankayla temlik yapalim diyoruz.

 
Bunu siz ilk önce idare ile görüşeceksiniz. Ana yükleniciye iş yapan alt yükleniciler, ana yüklenicinin alacağına temlik koydurabiliyor. Yani ana yüklenici icralık olsa bile iş bir nevi devam ediyor ve bu idarenin de işine geliyor. Ama sizin durumunuzda iş karışık, bir kere muhatabınızı (çekleri bankaya kredi karşılığı vermiş olsanız bile) direkt banka olarak görmeyin. Eğer hakedişleriniz onaylandıysa, ne yapıp edip tahakkuk ettirmeye çalışacaksınız.

Temlik falan konularını da idareye nasıl aksettireceğiniz çok önemli. Ekonomik durumunuzun kötü olduğu fikrine kapılırlarsa size yardımcı olmayabilirler. İşleri tasfiye ettirip, daha sonra davet usulü ikmal ihalesi açıp tanıdıklarına falan yaptırıyorlar. Yani onu bir fırsat olarak gören yöneticiler var.

O yollardan geçen bir firmadan uzun yıllar çalıştım ve tövbe ettim. Kolay gelsin...
  • malheiros  (22.06.21 22:28:16) 
yardimlariniz icin tesekkur ederim. para geldi.

soyle komik bir durum var tahmin ettigim miktarin %60'i geldi. banka miktarin %25 gibi bir bölümümü daha sonra odeyecek.

kendimi 2 ay otelemis oldum. allah buyuktur onumuzdemi maclara bakacagiz.
  • turbo sadık  (25.06.21 10:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.