[]

Eve çiçek almak

Kazıklanmadan nereden nasıl çiçek alıyorsunuz?

1) Bazen uzun dayanıyor, bazen hemen çürüyor.

2) Mesela sokaktan 20 karanfil alıyorum, ufacık demet oluyor ve çiçekler birbirini eziyor. Halbuki bazı çiçekçiler çalı gibi bir demet yapıp aralara 6-7 tane karanfil koyuyor, çok da güzel görünüyor.

3) Bir de ben fiyat biçemiyorum. Çiçekçi diyor ki, abi şöyle bir demet 100 lira olur. Hadi 70 yap indirim yap diyorum. Tamam 80 olsun diyor. Kazıklandım mı anlayamıyorum.

 
Almıyorum çünkü sürekli kazıklanıyorum :) Onun yerine lavanta alıyorum, çok uzun süre gidiyor. Birine alacaksam da çiçeksepetinden alıyorum valla, ortalama bir şey oluyor ama ne ödeyeceğimi biliyorum en azından. Bazı insanlar herkesle muhabbet kurup pazarlık yapabiliyor, ben tam tersiyim maalesef :(


  • whoosie  (22.06.21 18:09:33) 
genellikle ayni cicekciden aliyorum (sokak tezgahi) hangi gunler cicek almaya gittigini bildigimden hep sonraki gun aliyorum boylelikle yaklasik 1 hafta dayaniyor.
fiyatlari genelde hep bi 10 tl yuksek soyluyorlar nasilsa pazarlik yapacaklar diye galiba. dedigim gibi ayni yerden ve duzenli alinca ne o beni yoruyor ne de ben onu yoruyorum, bunlar 20 ama sana 15 olur diye kendisi soyluyor. eger cok pahali gelirse bu seferlik su kadar olsun diyorum, orta yol buluyoruz.

  • 65 derece  (22.06.21 18:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.