[]

tatil rotası yapmaca

merhaba,
biz balayında otele tıkılmak yerine gezelim diyoruz. adana'dan çıkacağız 1 ayımız var. bir rota yaptık ama nasıldır üstüne konuşalım. şurada kalma, buraya o kadar gün fazla vb. öneriler şahane olur.

13 yola çıkış
13-14 anamur
14-17 alanya/side/gazipaşa
17-18 antalya merkez
18-23 burdur/ısparta/denizli/uşak
23-29 izmir/aydın (merkez ve tatil yerlerini tek tek yazmadım)
29-02 muğla (aynı şekilde)
02-06 kaş/demre
06-08 adrasan

1 gün anamur
3 gün alanya
2 gün antalya
5 gün iç bölgeler
6 gün aydın/izmir
4 gün muğla
4 gün kaş
2 gün adrasan

temmuz'da başlayıp ağustos 8'e kadar devam ediyor. sonrasında da içeri tekrardan girip karaman konya çatalhöyük vs gezip adana'ya dönüş var.

 
Burdur ısparta denizli ve uşak yerine fethiye göcek datça kalkan falan eklemek daha güzel olur sanki. Aynı şekilde aydın ı da es geçebilirsiniz.


  • wild honey suckle  (22.06.21 16:46:57) 
bu sıcak günlerde "18-23 burdur/ısparta/denizli/uşak" kısmını, özellikle gidilmesi gerekmiyorsa es geçmek mantıklı.


  • biravekahve  (22.06.21 17:11:05) 
burdur'da bisey yok? burdur'dan -fethiye'ye git daha yakin bence (1 gün dalyan)-datca-oradan feribotla bodrum (unutmus olabilirim kontrol et)- izmirle pek bilgim yok. bence izmirdan canakkale yapip geri dönüstede yol üstündeki icteki yerleri gezersiniz.


  • durgunfoton  (22.06.21 17:13:30) 
burdur denizli ısparta usak tarafını çöpe at muğla antalyaya ekle o günleri


  • adventchant  (22.06.21 17:55:33) 
mersin aydıncık'ta şu bağlantıdaki mağaraya gidememiştim ben orayı söyleyebilirim.

www.gilindiremagarasi.com

Gazipaşa'da Kral Koyu var, oraya gidebilirsiniz suya girmek için.

(git:www.google.com

Alanya'da Dim çayına mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. Çayın en en sonunda Pınarbaşı diye bir işletme var. En çok orası hoşuma gidiyor benim.

(git: www.google.com

Alanya Kalesine zaten çıkarsınız. Kızıl kule ve ilerisinde tersane var oraları da görebilirsiniz.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (22.06.21 20:13:39 ~ 20:15:34) 
şöyle söyleyeyim, muğla 4 deyip geçmişsin de,

sırf bodrum, marmaris, fethiye'de dolu dolu gezersen en az 20 gün falan harcaman gerek. kaldı ki en güzel yaz rotalarıdır buralar araçla gezilebilecek.

hızlı hızlı en çok yer değil de biraz daha iç kısımları, aydın-izmiri ve antalya-kaş'ı azaltıp bahsettiğim yerlere ağırlık verebilirsiniz.
  • biseysorucam  (22.06.21 21:17:32 ~ 21:19:21) 
arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.

bir şeyi es geçmişim, iç bölgelere zaman ayırmamızın sebebi tam o tarihlerin bayrama denk gelmesi ve deniz kıyısında kalmanın çok pahalıya mal olacağından dolayıdır. normal zamanda 300-400 istiyorlar ama bayram vakti 700den ağızlarını açıyorlar hoş olmuyor :(
  • haintospik  (23.06.21 12:29:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.