[]

site içinde spor yapmak

3 aydır bu saatlerde merdiven inip çıkıyordum, genelde daha erken. elimde 2 ağırlık, sırt çantasında da ağırlıkla.

bugün geç kaldım biraz az önce bitti. ben yaparken 2 polis 2 bekçi geldi, ne yapıyorsun falan dediler çantaya baktılar. "site içinde spor yapılabilir diye biliyorum." dedim, evet ama bu saate kalmayın dedi polis. ihbar etmiş sitedekiler. kimliğime bakıp tamam deyip gittiler polisle bekçiler.

şimdi ben bu merdiven inip çıkmaya devam edersem bana ne yapabilirler? toplantıda "geceleri merdiven inip çıkmak yasaktır." gibi bir karar alıp, ben yaparken polisi çağırıp kararı gösterebilirler mi? yasak mı yani benim yaptığım?

 
Pandemi kurallarını kim takıyor ki doğru dürüst.. Gece yasağı insanlar eğlenmesin bir araya gelmesin diye var. Site içinde birisi koşuyor diye polis gelmez diye düşünüyorum. hırsız sanmış olabilirler mi ya da belki koşma sesinden rahatsız olmuştur birisi.


  • jepa  (22.06.21 01:51:21) 
Az önce dediğiniz gecenin 1'i ise büyük ihtimal çok ses yapıyorsunuz diye ona şikayet etmişlerdir. Yoksa pandemi kurallarını takan eden yok zaten. Herkes fıldır fıldır sokakta.


  • koskoca kirpi  (22.06.21 01:55:08) 
ses yapmıyorum en fazla nefes alış verişim çıkıyor. 10-12 arası yapacağım bundan sonra zaten ama böyle bir karar alınabilir mi diye merak ettim.


  • diffarentiationation  (22.06.21 02:03:20) 
Site içi dediğiniz bahçedeki merdivenler falan mı yoksa binanın içindeki bildiğimiz apartman merdiveni mi?
İçeridekiyse mesela bizim binada merdivenden inen kişilerin sesi banyo ve br odada çok duyuluyor, o odada uyuduğumu varsayarsak her gece onikide birinin merdiven inip çıkma sesini dinlemek istemem. Bunun da hakkım olduğunu düşünürüm.
Dışarıdaysa yine çıkan sesin ne derece duyulur olduğuna bağlı.
Ses yok sadece biri geziniyor gibiyse sorun etmem.
Site yönetimi karar alabilir mi bilmiyorum ama bu şekilde yılmadan her akşam polisi arayacak bir kpmşu çıkabilir. Polis de gelir. Canınız sıkılır hiç yoktan.
  • somethinginthewayshemoves  (22.06.21 02:05:01) 
Eger bina içinde gecenin bir yarısı merdivenleri çıkıp iniyorsanız insanların rahatsız ve tedirgin olması normal. Bu sebeple şikayet etmişlerdir. Fakat site bahçesinde yapıyorsanız kimse karışamaz.


  • limonlu eksi  (22.06.21 07:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.