[]

tavuk fiyat/performans

hesaplayan varsa ben uğraşmıyım diye sormak istedim

göğüs etini bir kenara bırakırsak

baget, pirzola, kemiksiz pirzola/ derili-derisiz

-bütün tavuk, bütün but (bunları ayrı yazdım)

firmalara göre fiyat farklı olsa da fiyat fark oranları benzer

en hesaplısı hangisi oluyor içerdiği et oranına göre

 
tavuk göğsü en fiyat/performans kısmı. ben indirimde buldukça farklı kısımlarını alıyorum. kemikli kısım alırsam kemiklerini çıkarın diyorum kasaba. değişikli yemek lazım bence.


  • diffarentiationation  (21.06.21 15:56:09) 
Göğüs eti 22 incik 33 TL civarı bimde. Döküm tavada ikisi de güzel oluyor. Göğüs etini briaz zeytinyağı ile övüp atıyorum çok yanmasın diye, 10 dk da pişiyor. Spor sonrası yarım kg et yiyen ben için göğüs daha uyguna geliyor. Kemikli olanlar fırında güzel oluyor zaten ancak, onunla da kim uğraşacak.


  • hasmetizm 2046  (21.06.21 16:23:34) 
yok ben spor açısından değil, lezzetli olanlar seçip; fiyat açısından merak ediyorum

mesela kemiksiz derisiz pirzola en pahalı olanı

bu ürün kemikli derili olandan ne kadar daha pahalı ya da ucuz
  • bir soru sorcam  (21.06.21 16:24:58) 
Fakirlikten çok tavuk yemişliğim olduğu için bana göğüs eti dışında sadece kanat güzel geliyor.

Marketlerdeki fiyat oranları kendi arasında gayet tutarlı aslında.
Kemikli derili göğüs eti, sadece derili ve derisiz kemiksiz arasındaki market oranlarını evde mutfak tartısıyla hesaplamıştım.
Farklı parçaları birbiriyle kıyaslamak mantıksız ama. Bir göğüs etiyle kanat arasında et oranı ve para yönünden ters ilişki var haliyle.
  • filipis  (21.06.21 19:05:47) 
Göğüs eti lezzetsiz olduğu için onu çok şey yapmıyorum

Aslında sorum

Derisiz kemiksiz pirzola vs. Derili kemikli pirzola

Fiyata göre et oranları eşit mi
  • bir soru sorcam  (21.06.21 20:40:01) 
Evet. O oranda fiyatlandırıyorlar.


  • filipis  (22.06.21 02:47:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.