[]

Korona aşısı normalleşme

Merhaba. Bugün randevu aldım aşı için çok çabuk ilerliyor artık aşılar. Yalnız benim merak ettiğim diyelim ki herkes aşı oldu, ikinci aşı ne kadar süre sonra olacak?
Ve bizler maskelerden şu saçma yasaklardan tam olarak ne zaman kurtulabiliriz?
Öngörüsü olan arkadaşlar var mı?


 
yasakları bilmem ama son 1 haftadır kapalı mekan dışında maske takana pek rastlamadım. ancak kaldırımda yürürken karşı karşıya geliyorsak birinden biri takıyor ya da kalabalık caddelerde takılıyor. aşı biraz rehavete sürükledi diyebilirim ama bir yandan da herkes tatile çıkmaya başladı. temas azalıyor.

2. aşı bildiğim kadarıyla 1 ay sonra sinovac'ta öyle en azından.

maskeden kurtulmak için erken. 4.pikten (delta varyasyonu) bahsediliyor ve bence gelecek ekim gibi.

lokasyon: sakarya
  • bisorumvargaliba  (21.06.21 02:06:46 ~ 02:10:34) 
Aynı geçen seneki gibi olacak. Ağustos Eylül ayı yine rakamlar yükselecek. Bu açılma saçmalığı yüzünden yine binlerce kişi ölecek.
Aşının daha ilk dozunu olanlar sanki herşey bitmiş gibi yapmaya devam ettiği sürece daha çok kötü günler göreceğiz.

  • astronom bey  (21.06.21 08:52:22) 
şuan normalleşilmemesi siyasetçilerin işine geliyor halk zaten süreçten çok memnun daha fazla aşı daha fazla yasak istiyor çok uyumlu bir halk-devlet modeli ortaya çıktı.
zaten şimdiden ekimde kapanma ve varyant yalanları başladı. büyük ihtimalle turizm sezonu sonunda film başa sarılacak.

  • alp9900  (21.06.21 14:34:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.