[]

Trendyol iade sorunu

Trendyol'dan bir çanta sipariş etmiştim, elime 16 gün önce ulaştı. 30 gün içinde iade edebiliyordum, ben de yarın iade edecektim. Bugün baktığımda fark ettim ki birkaç gün önce tüm mağazalar iade süresini 15 gün olarak değiştirmiş. Müşteri temsilcisiyle görüştüm, değişiklik olduğu için artık iade edemeyeceğimi söyledi. Ben satın aldığımda 30 gün içinde iade edilebiliyordu. Bununla ilgili ne yapabilirim? Ya da herhangi bir şey yapabilir miyim?




 
Yasal sınır 14 gün. Ürünü alırken onayladığınız uzaktan alım sözleşmesinin üstünde 30 gün diye belirtilmemişse yapacak pek bir şey yok. trendyol'a onay verdiğiniz sözleşmeyi sorun. muhtemelen bir şey çıkmaz ama o sözleşmede 30 gün diye yazıyorsa iade almak zorundalar.


  • himmet dayi  (21.06.21 00:25:05) 
17 gunluk kapanma dolayisiyla uzatmislardi iade suresini dediginiz gibi ama o o donemdeki iadeler icin gecerliydi. yani 17 mayis'ta kapanma bitti, 17 mayis'a kadar verilen siparislerin suresi 30 gundu, gecen hafta da bu sure dolmus oldu. dolayisiyla 15 gunluk eski haline donmus oldu iade suresi. bununla ilgili yapabileceginiz bir sey oldugunu sanmiyorum. gorusseniz bile iade suresini gecirmissiniz diyeceklerdir.


  • in vino veritas  (21.06.21 10:49:56) 
benzer bir durum başıma geldi, trendyol yetkilisiyle görüştüm "kargo alıcıya ulaştığı tarihten itibaren 15 gün" olduğunu söyledi. İsterseniz nolur nolmaz yine de bir arayın trendyolu


  • anyelios  (21.06.21 15:38:44 ~ 15:39:17) 
Trendyol elite üyesiyim. Benzer bir durumda asistana sorduğumda iade edebilmem için özel kod tanımlamışlardı. Belki işinize yarar.


  • ruhen hastayim ben  (21.06.21 15:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.