[]

Avukat vekaletini kaldırmak önemli midir?

Iş davası için avukata süresiz geniş vekalet vermiştim noterden. Bunu kaldırmazsam bir problem olur mu? Genelde kaldırmak gerekiyor mu yine notere gidip?




 
Genel vekaletle ne yapacak avukat.
Kalsın yine lazım olur.
Hem de vekaletten azil de parayla.

O yüzden masraf yapmayın.
  • dre mithatoğlu  (20.06.21 14:38:28) 
Ben cokk cook nadir denk geldim azil durumuna. Azil daha cok olumsuz bir durum oldugunda, avukat sizi iyi temsil etmediginde iliskiyi kesmek adina yapiliyor. Simdiye kadar yalniz bir kere azledildim, o da cok kisa bir islem yaptigim bir muvekkildi. O kadar sasirdim ki, arayip sordum bir ayibim yanlisim mi oldu 1 sene ardindan nereden cikti bu azil diye. Meger bilmiyormus azlin ekstrem bir durum oldugunu, oyle dedi yani. :)

Yarin obur gun tekrar ihtiyaciniz olabilir ayni avukata. Iyi, guvendiginiz bir avukatsa bosuna sogutmayin. Akli basinda hicbir avukat sizin vekaletinizle usulsuz bir islem yapip kariyerini tehlikeye atmaz zaten.
  • okuyamıyom ben ya  (20.06.21 15:09:53) 
ben dahil hiçbir avukat elindeki vekaletnameyle durduk yere "gidiyim de şunun adına şu işi yapayım" demez.


  • trajikomix  (20.06.21 16:00:23) 
Azledince dava ediyorlar bazen, herhalde alacagim kaldi diye.


  • divit  (20.06.21 16:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.