[]

bilgisayar sorusu

Arkadaslar is icin bilgisayar verecekler,
1. secenek sadece ufak boy apple
2. secenek büyük boy apple ve ufak boyutta asus veya hp gibi bir bilgisayar.
3. buyuk apple ve apple tablet
cok gezdigim icin kucuk bir bilgisayar lazim sadece not almak icin ve internete girmek icin, daha önce hic apple kullanmadim, is yeri verecek bunlari. hangisi secenek daha uygun olur?
bizim patronun büyük bilgisayari bir de ufak dizüstü bilgisayari var.

 
çok geziyor ve sadece not almak için cihaza ihtiyaç duyuyorsanız bence 3. seçenek. apple ekosisteminde tabletteki notlar macbook ile senkronize olacak, açtığınız browser tablarına kadar her şey ortak çalışacak. tabii bu farklı platformlarla da mümkün ama hem taşınabilirlik, hem pil ömrü hem de verim açısından ben olsam macbook + ipad alırdım.


  • orient blue  (20.06.21 08:15:39) 
3 bence de


  • anarsika  (20.06.21 09:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.