[]

Eylül ayı - kapanma

Herkes eylül ayında yeniden kapanmaların geleceğinden bahsediyor.

ama aşı çok yaygınlaştı, neredeyse herkes aşı oluyor. ikinci dozu da ağustos ayı gibi olacağımızı düşünsek...

sizce eylül ayında yeniden kapanmalar olur mu, ne düşünüyorsunuz?

 
bu sefer kapanma falan olmamalı hatta pazar, akşam kısıtlamaları vs. komple kalkmalı.

Üniversiteler Eylül/Ekim gibi yüz yüze eğitim yapmaya hazırlanıyor mesela. Dediğiniz gibi çoğu kişi Eylül'e kadar iki dozu olmuş olacak.
  • nhk ni youkosu  (20.06.21 00:24:06 ~ 00:24:29) 
Öğrencileri aşılayıp üniversitelerde tekrar örgün eğitime dönmekten bahsediliyor, aşılamayı tamamlayabilirlerse ya da en azından tamamlamaya yaklaşırlarsa kapanma falan olmaz. Umarım olmaz.


  • kobuzchu kiz  (20.06.21 00:25:09) 
Artık kapanma falan olacağını sanmıyorum. Neredeyse herkese aşı çıktı. Birkaç büyük resimci aşı karşıtı hariç bağışıklık sağlanmışken kapanma gerçekçi gelmiyor bana.


  • zoghurt  (20.06.21 00:31:25) 
Eylül'de olmaz, geçen yıl bile olmadı.

Ama ben sanılanın aksine Aralık gibi kısıtlamalar bekliyorum. Son kez, kışı kapanmalarla geçireceğiz. Önceki senelere göre çok daha hafif geçecek daha sınırlı kapanmalar.

Sonra covid unutulup gidecek
  • materyalist imam  (20.06.21 00:43:45) 
kapanma olmaz. herkes aşı olacak ne kapanması.


  • ayseee  (20.06.21 01:01:15) 
Eylülde kapanma geçen de olmadı +1
Aşının %70e ulaşması lazım, öyle olursa okullar da açılır.
Aşı 50lere gelmez ve okullar açılırsa açıldıktan 1 ay sonra kapanırız yine.

Aşı konusunda hiç umudum yoktu ama iyi gidiyor şu anda, böyle devam ederse ekime kadar yeterli aşı yapılmış olur ve kapanmayız bence.
  • Jux  (20.06.21 01:15:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.