[]

İphone 12 mini çok mu mini

Selamlar, telefonda genelde pdf, kitap vs okuyorum. Şu an note 10+ kullanıyorum 6.7"

İphone 12 miniye geçsem aşırı zorluk çeker miyim? Ekran boyutu olarak soruyorum sadece.

Ya da iphone 11 daha mantıklı bir tercih mi olur?

Normal 12 seçememe sebebim bütçe ile alakalı.

 
12 mini bu devirde küçük telefon isteyen niş bir kitleden değilseniz alınacak bir telefon değil. 5.4" yazdığına bakmayın, 4.7" boyutundaki iphone 6-7-8 ile aynı boyutlarda, çerçeveleri olmadığından yukarı ve aşağıdan birer parmak uzun. Telefondan bir şeyler okuyorsanız kesinlikle 11, tereddütsüz. 6.7"lik telefondan geçerseniz maksimum 2 haftada hayattan soğursunuz.


  • signore  (19.06.21 23:35:54) 
kitap okumak için kötü. Ama bence taşımak genel şeyleri yapmak için çok iyi. (yatay olarak dar biraz tabii)

note 10+'tan geçen biri çok garipser, fakat ip11'de de lcd ekran başta kötü gelecek, sonra alışırsınız. (s7'nin amoled ekranından SE'ye geçtim, başta yan yana koydum bariz farklıydı ama s7'yi bir daha görmeyince alıştım :D)

edit: www.phonearena.com
  • nhk ni youkosu  (19.06.21 23:47:59 ~ 23:50:07) 
12 mini ufak gelir hocam, ben s9+ dan iphone 11 e gectim oled elrani özlüyorum


  • samiabi19  (20.06.21 00:13:32) 
Pdf kitap çok okuyorum telefondan dersen üzer ama kullanım açısından baya rahatım ben. 8plustan geçtim çok rahatsız edici bir küçüklük hissetmedim. 8plus öncesi de z5 compact ım vardı seviyordum ufaklıgı özlemişim mini telefonları.


  • solenkol  (20.06.21 12:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.