[]

Biontech 2. Randevu Alabilen Var mı?

Bugün ilk doz olduktan sonra denedim, 2 Ağustos sonrası bulunduğum yerdeki (Sarıyer) tüm hastaneler dolu gözüküyor, Aile Hekimliği de aynı şekilde.

İlk doz için randevusuz da alıyorlardı; 2. doz için de böyle olur mu dersiniz? Ne yapmalı?

Teşekkürler

 
2. doz için acele etmeye gerek yok. Tarih yaklaştığında alın.


  • himmet dayi  (19.06.21 13:57:47) 
ben dün oldum ve ikinci doz için randevuyu 1 Ağustos için aynı hastaneden alabildim.


  • einsteinin kedisi  (19.06.21 13:59:06 ~ 13:59:22) 
Tarih yaklaşınca hata vermeyi bırakır diyen var.

Fakat ben ikinci doz için çoğu hastaneden hata alırken İzmir'deki görece boş hastanelerin randevu verdiğini gördüm bu sebeple hastanelerin 30 gün sonra dahi dolu olduğunu düşünüp epey arayıp randevu aldım. Randevu aldığım hastane de (30 gün sonrası olmasına rağmen) yalnızca 1 boşluk vardı.
  • hedep  (19.06.21 14:18:41) 
İstinye Devlet Hastanesini denedin mi? Ben 11 Haziran'da ilk dozu aile hekimliğimde oldum, ikinciye çoğu yerde yer yoktu ama İstinye'de vardı oraya randevu almıştım.


  • nhk ni youkosu  (19.06.21 14:59:00) 
2 gün önce ilk dozu oldum. Bugün 2.doz için randevu açıldı alabildim.


  • sta  (19.06.21 15:12:06) 
Sistem cok kotu. Tek tek hastane bakinca bir kac denemeden sonra cok fazla arama yaptiniz diyerek block koyuyor :)
Ben de alamadim randevu. Pazartesi gunu telefonla almayi deneyecegim.

  • nax  (19.06.21 15:51:51) 
Birinci dozu olduğum günü alamadım. 2-3 gün sonra farklı bir hastaneden alabildim.


  • put it in your appropriate place  (19.06.21 16:28:04) 
İstanbul'da Taksim ve Bahçelievler'deki devlet hastaneleri randevu veriyor, olduğum yer ve daha yakın yerler şimdilik vermiyor o nedenle ben Taksim'den aldım ama ileride yakın yerler açılırsa iptal eder oradan randevu alırım diye düşündüm.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (19.06.21 16:53:24) 
Perşembe günü oldum ilk dozu. Hemen ertesi günü 1 Ağustos için alabildim aynı yerden.


  • lüzumsuz adam  (20.06.21 08:48:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.