[]

Osmangazi köprüsü mecburi geçiş!! ( Hukukçu arkadaşlar yardım )

İzmitten Tekirdağa gidecektim. Kuzey marmara otoyoluna girip oradan devam edecektim. Tabelalar karıştı kendimi osmangazi köprüsü yönünde buldum. Yani bursa istikameti gideceğim yönle alakası yok. Hemen çektim sağda şerit dışına yaktım dörtlüleri Köprünün işletme hattını aradım konuştum. Köprü 1-2 km ileride ama dönüş yönüm yok yani o köprüden mecburen geçmem lazım. 15-20 dakika derdimi anlatmaya çalıştım. Bakın dedim ben tekirdağa gidicem köprüyle alakam yok hem ters yön tekrar geri dönmem gerekecek vs. Mecbursunuz geçeceksiniz,ücret vereceksiniz dediler. Yani kullanmadığım köprü için 150 lira verdim. Birde geriye dönüp tekrar 150 lira verdim! Hem acelem vardı 40 dakikam gitti hemde 300 lira para gitti. Zaten köprünün parasınıda bizden çıkartıyolar hukuken yapabileceğim bir şey var mı? İtiraz vs.




 
Dostum yanlış anlama da hukuken ne yapabilirsin ki? Hatalı sensin. Köprü yoluna girmişsin. İşletme seni nasıl döndürecek köprüden geçmeden? Bariyerleri mi kesecek?


  • ikikerekac  (18.06.21 23:59:40) 
Açıkçası hata sizde, yapılabilecek bir çözüm yok. “ yanlışlıkla geçtim hacı be, bu seferlik almayıver” demek türk ısrarı olsa gerek.
Yapabileceğiniz bir şey yok

  • neysene  (19.06.21 00:29:42) 
Tabelalar yanıltıcı olabiliyor, babam belki 200 kez gidip geldiği yolda kuzey marmara otoyoluna girdi birden fazla kez. Küfür ede ede ödedi o da girdikten hemen sonra fark etsen tamam geri geri vs. bir şekilde çıkarsın da köprünün ayağında yapabileceğin pek bir şey yok.

Bi ihtimal onların kendi kullandığı bariyer arası boşluklar oluyor ama o da kim bilir nerede ve kazaya sebebiyet verme ihtimalin de var.

Geçmiş olsun üzüldüm durumuna.
  • chicha_v2  (19.06.21 00:53:59) 
Köprüden önceki son çıkıştan sonra neden başka çıkış yok gibi olmuş derdiniz ama saçma ne yazık ki.

Belki gidişle dönüş arasında 5-10 dk fark olunca az ücret kesilebilir ama zaten geçen sayısı az uğraşmazlar ona.
  • jelly bear  (19.06.21 07:28:05) 
Ek olarak akkınızda bulunsun;otoyolda aracınız arızalanırsa otoyol dışına ücretsiz çekiyorlar. Tecrübe ettim.


  • hebanon  (19.06.21 12:59:14) 
osmangai köptüsü girişindeki avm üzerinden yön değiştirebiliyorsunuz köprüye girmeden. birde hemn öncesinde bilişim vadisi kavşağı açıldı. siz bunları da mı geçtiniz?


  • renegade  (19.06.21 14:44:53) 
Sanırım geçtim. Yani ben şimdi otoyol yardımı arayıp aracım arıza yaptı deseydim ücretsiz olarak çekecekler miydi?


  • bare gud dømmer meg  (19.06.21 16:14:38) 
Dediğim noktaları geçtiyse zaten köprüye gelmişsindir. köprü üstünde ü dönüşü olacak değil ya


  • renegade  (19.06.21 19:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.