[]

İstanbul fine dining mekan

İstanbulda deniz kenari veya manzarali, bir aksam yemegi ile iki kadeh sarap icilecek. Gecenin sonunda da butun maasi birakmayacamiz mekan onerileriniz var midir?




 
Maaşınıza bağlı.
Eleos olabilir.

  • Deathrow  (18.06.21 21:37:28) 
Four seasona at the bosphorus. Masai birakabilirsiniZ ama yok ya birakmaSiniz. Fine dining icin biraz pra harcamali tabi


  • exlibris  (18.06.21 21:44:44) 
(bkz: neolokal)


  • Jux  (18.06.21 21:52:40) 
Alancha
mikla

Alancha'nin sefi Aylin Yazicioglunun bir onceki restorani Nicole'e gitmistim. ortam ve yemekler cok guzeldi, cok keyif almistik.
varsa (Nicole'de vardi) tadim menusu alin, yemek ve sarap uyumu keyifli oluyor.
  • 65 derece  (18.06.21 22:04:29) 
neolokal güzel de, maaşı bırakırsın. orasının şarap menüsü başka hiçbir fine dining restoranda yok da, şarap fiyatları da başka hiçbir restoranda yok.

fine dining'in ucuzu olmaz ama, mürver belki bir miktar daha uygundur. aynı bölgede mükellef de görece daha uygun, ama fine dining'e tam da uygun değil gibi. fakat kurtarır. bir de her şeye rağmen feriye hala iyi bir seçim ve nispeten uygun. manzara da allahlık.
  • mermize  (18.06.21 22:12:13) 
mikla, nicole da yapmayın yahu (: tadım menüleri bile 500'den başlar. buralara gitmeden evvel ihtiyaç kredi çekmeniz gerek. alkol de alacaksanız kafadan 1000 tl'den aşağı çıkamazsınız.


  • mermize  (18.06.21 22:16:02) 
Feriye?


  • austra  (18.06.21 23:05:35) 
Sunset


  • kojonotsuki  (19.06.21 16:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.