[]

güneş kremi tavsiyesi

Koruyuculugu yüksek bir güneş kremi önerir misiniz? Fiyatı sorun değil. Tabii uygun olursa güzel olur ama ilk beklentim koruyucu olması. Daha ucuzu da işimi görürse gidip gereksiz para vermeyim. Kremler tamamen engelliyor mı yoksa azaltıyorlar mı yanmayı? Amacım ten rengimin degişmemesi. Kollarımda hep tişört izi oldu.




 
50 faktör olanlar tamamen önlüyor


  • jelly bear  (18.06.21 16:02:28) 
yıllardır Hamilton kullanıyoruz, memnunuz. Tabii unutmamanız gereken şey gün içinde yenilemeniz gerekir.


  • giovanne  (18.06.21 16:15:33) 
tokalon diye bir marka var onun 50 faktör olanı baya iyi.


  • mezarkabul  (18.06.21 16:15:38) 
Solante'yi kesinlikle tavsiye ederim. Fındık boyutunda sürdüğünüz krem yüzü gün boyu koruyor. f/p olarak da iyidir


  • anyelios  (18.06.21 16:50:45) 
"Amacım ten rengimin degişmemesi."

gunese ciktigin surece boyle bir sey mumkun degil. veya uv protective giyisi giymen lazim uzun kollu.

"Fındık boyutunda sürdüğünüz krem yüzü gün boyu koruyor."
bu kesinlikle yanlis. bu urunlerin faktorleri belli bir (ml) kullanimi uzerinden formule edilir ve 2 saatte bir tekar surulmesi uzerinden hesaplanir. 50 faktorluk bir kremi azicik surup 50 faktorluk fayda alamazsiniz zira icindeki aktif madde o kadar yogun degil.
  • hot potato  (18.06.21 17:16:34 ~ 17:33:03) 
Sosyaleczaci hesabinda cok guzel aciklamali tavsiyeler var. (her guens kremi duyurusuna da bu cevabi yaziyorum)


  • kuehles blondes  (18.06.21 17:33:56) 
instagramda @ciltgercekleri'nin tavsiyesiyle sun ozon meds aldım ben. ilk defa bugün kullandım gerçi ama yukarda denildiği gibi sadece yüzünüze iki parmak uzunluğunda sürmeniz gerekiyormuş (ciltgerceklerinin videoları var bunu gösteren). gerçi ben bir parmak sürdüm o bile çok geldi nasıl olacak bilemedim hahah.


  • kozmosta bir nokta  (18.06.21 18:02:36) 
Yıllardır nivea 30 ya da 50 kullanıyorum. Lacivert kutu olanlardan. 200 ml 120 lira galiba şu aralar. Ama kesin çözüm olduğu için alıyorum. Aradığın ürün budur. +50 yi yapıştır geç.


  • baal  (18.06.21 19:03:52) 
Rengin bronzlaşmasını engelleyemez mi hiçbiri? Ne için kullanılıyor o zaman?


  • black mamba  (18.06.21 22:30:46) 
Avene

Yıllardır kullanıyorum, beyaz tenliyim. Kollarımda yüzümde hiçbir şekilde renk değişikliği olmadı.
  • libby  (19.06.21 07:57:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.