[]

Kötü rüyadan sonra ne yapilir

Ya gecenin bu saatinde öyle kötü oldum ki anlatamam. Allah'tan evde tek değilim yoksa herhalde kalp krizi geçirip hastaneye giderdim. Bir de tek başıma yaşamayı düşünüyorum mesela ne yapacağım bilmiyorum yalnız kalınca en ufak şeyden korkan irkilen korkak bir adamım.

Rüyamda annemle beraber bir evde bir şeyler izliyoruz o sırada elektrikler kesiliyor sanırım. Hatta öncesinde izlediğimiz şeyle alakalı da tonla referans hatırlıyorum komik olan, rüyanın başı normaldi yani. Ben komik yorumlar yapıyorum, sosyal medyaya yazıyorum vs her neyse. Sonra elektrik gidiyor ama birden değil, rüyada sahne atlama gibi, ne zaman kesildiğini hatırlamıyorum çünkü rüyanın devamında elektrik yok.

Rüyanın başında da yalnızdım, annem ne ara rüyama girdi bilmiyorum, görsel olarak da aklımda yok sadece sesi.

Annem ışıklar yokken dışarıda karanlıkta askere benzeyen iki kişinin ormanlık alana ışık tutarak bir şey aradığını veya devriye gezdiklerini görüyoruz. Annem de (rüyama o sırada giren aslında çünkü öncesinde yok "meğer" oradaymış) konuşmaya başlıyor. Ben disardakilere bakarken. Bir şeyler anlatırken de artık süs diyorum dikkat cekmeyelim, o sırada da tam dediği şu "Adana'da yaratıklar vardı onu yazmamışlar/bilmiyorlar/yanlış biliyorlar (cümlenin fiilini hatırlamıyorum)" tam bunu dediği sırada anneme diyeceğim ki anne adana ne alaka Adıyaman mi demek istedin (Adana'yla alakasi yok çünkü) bu cümleyi kurmayı aklımdan geçiyorum tam.

O esnada rüyanin kendisi de karanlık yani, tek gördüğüm birisi ormanlık alana ışık tutuyor, diğeri silahiyla ışığın olduğu yöneldigi yere bakıyor, hatta bir tane de güzel bir kedi gördüm ışık etrafta gezerken. Ben de pencereden bakiyorum. Tam o esnada belimde iki tane el hissettim. Yemin ediyorum aklım yerinden çıkacaktı, gerçeklik algim birbirine karıştı. Çığlık atarak uyandım. Sözlüğe giriyorum, ayilmaya çalışıyorum deli gibi de uykum var. Coinlere falan bakıyorum dikkatim dağılsın diye ama titriyorum da. Kalkıp su içmeye mecalim yok. Bir şeyler söyleyin Allah aşkına da rahatlayayim, zihnimi durduramıyorum.

 
çok da şeyapmayın. ben çok daha korkunç maceralı rüyalarımdan uyanınca acaba devamında ne olacaktı diye geri uyumaya çalışıyorum, sonunu getirmeye çalışıyorum, uyuyamazsam kendim yazıyorum. rüyanın sadece bir rüya olduğunu kabullenin, "oh be rüyaymış" deyip rahatlamanız lazım aksine. bu şekilde kendinizi telkin edin gelecekte. yalnız yaşarken de bunun bir farkı yok, şimdi uyanıp annenizin odasına gitmediğinizi varsayarak.


  • nonik  (18.06.21 08:08:22) 
bazen ben de sacma sapan ruyalar goruyorum. dua okuyup yatiyorum.

dun ruyamda cennete gidiyorum. melekler geliyor diyor ki, sef cehenneme cok sayida insan geliyor bunlarin yatacak yanacak yeri yok. gelip bunlara odalar yapacaksin. emir geliyor mecburen gidiyorum.

cehennnem kalabalik siccak anababa gunu. insanlarin yaglari eriyor o derece. yanmayi bekleyenler var ama oda olmadigi icin hicbir sey yapilamiyor ve izdiraplari ariyor. ben hemen ise soyumuyorum.
zebaniler bura hemen bitmeli diyor.

hesap kitap derken hemen basliyoruz. mikser geliyor pompa yanasiyor perde dokecem. o kadar sicak ki mikserden cikan beton fil hortumundan daha cikmadam oradacikta donuyor. beton basmiyor. isi yetistiremiyoruz.
sabah kalktigimda cenem agridan gecilmiyordu dislerimi sika sika bir hal olmusum.
  • turbo sadık  (18.06.21 08:12:21) 
@turbo yuh sizinki de nasıl bir şeymiş,

Annemle yaşamıyorum bu arada o yüzden daha da korktum zaten, sırt üstü yatmak zorunda kaldım bi tarafa dönünce biri yine bana dokunacakmis gibi geldi sabaha kadar. Bi de kedim var mesela alışkınım yatağa birinin çıkmasına, hareket etmesine ama o kadar gerçekçi bir histi ki tarif edemem. Bildiğiniz birisi dokundu yahu, beyin korktuğunu bile bile kendi kendini mi korkutmaya çalışıyor valla anlamadım.

Ben de hep dua okuyorum böyle durumlarda otomatik olarak ağzımdan Ayetel Kürsi çıkıyor.

Esas korkum yalnızken yaşamam umarım bunlari.
  • sanguine  (18.06.21 09:45:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.