[]

otomobil kullanıcılarına birtakım lastik soruları

selamlar, hemen belirteyim lastiklerden hiç anlamıyorum. araştırmaya kalkınca da işin içinden çıkamadım o yüzden size danışmak istedim.

yaz lastiği almak istiyoruz, f/p açısından başarılı hangi markaları önerirsiniz?
civardaki birkaç lastikçiye gittim bana sundukları uygun fiyatlı seçenekler riken ve dunlop oldu bunlar nasıl sizce?

bir de siz nereden alıyorsunuz, internetten alanlar var mı? nasıl oluyor o zaman takma işlemi kendimiz mi hallediyoruz?

tenk yu:(

 
riken marka yaz lastiğini 2 sene kadar kullandım biras ses alsa bile güzeldi öyle ki hiç ummadığım anda yağan kar bile beni çok kötü etkilemedi (izmir şartlarında kullanılmıştır)


  • gaspetizm  (16.06.21 21:08:09) 
Arabayı fazla kullanmadığımız için biz Petlas almıştık. 2 sene oldu, bir sıkıntı yaşamadık. Sürekli kullanacak olsak belki başka bir lastik alabilirdik..


  • silah taciri  (16.06.21 21:23:03) 
Falken/ debica/ sava/ kumho/ kleber/ semperit/ nexen/vredestein. Bunlar testlere girerler ortalama hatta bazi desenleri iyi puanlı. Bunlar dışında riken/kormoran/lassa/petlas/laufen/starmax testlerde hic gormediğim markalar ben pek yanaşmıyorum.


  • karacigerim vur kadehlere  (16.06.21 21:25:48 ~ 21:28:19) 
Alabiliyorsan continential tavsiye ederim. Hepsiburada dan alabilirsin, uyguna gelir. Lastiğinle herhangi bir lastikciye gidersen yardımcı olurlar.


  • vampir akrep  (16.06.21 22:03:45 ~ 14.10.21 14:09:48) 
Nokian guzel markadır. Eskiden kolayoto.com diye bir yer vardı (4 sene oldu alalı) lastikcinin adresini vermiştim kargo oraya bırakmıştı.


  • primetime  (16.06.21 22:10:00) 
Kormoran falken nokian lassa


  • m orak  (17.06.21 01:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.