[]

hastanelere giden herkese aşı yapıyorlar mı ?

alt duyurularda randevu saati veya günü gelmeden olanlar olmuş, randevu almayan hatta farklı hastaneye gidip olanlar var, hiç bir şey sormadan aşıyı yapıyorlar demişler.
acaba daha aşı sırası hakkı gelmeyenlerde araya kaynayıp yaptıra bilir mi? şansını deneyen oldu mu veya böyle bir tanıdığı olan?

biraz saçma bir soru oldu ama malum işsize aşı bile yok dediler.

 
ben randevuyla gittim randevuda aşı odası 2 yazıyodu uzun bi koridora girdim aşı odası 2 nerde ya dedim hemşire ensemden tutup bi odaya fırlattı farketmez gir birine diye randevu falan bakılıyo mu anlamadım içerde tckimlik sordular sadece bi kağıda imza atıp vurdular 10 saniye sürdü. patır patır aşı vuruyolar, kalabalıktı ama kalabalık 10 saniyede aşı olan 20 kişi gözetimde yarım saat bekleyin dedikleri için kalabalıktı bence :D
telefonla bişeye bakıyorlar aşı hakkı olmayanlara yapacaklarını sanmıyorum

  • nahtoderfahrung  (16.06.21 16:09:11 ~ 18:10:02) 
aşı hakkın yoksa yapmazlar.


  • jelly bear  (16.06.21 16:11:48) 
randevuya bakmıyorlar ama adını sisteme giriyorlar. aşı hakkın yoksa belli olur.


  • sir gawain  (16.06.21 17:21:47) 
kimlik numarasıyla işlem yapılıyor aşıdan önce. randevu olmasa bile hakkı olup olmadığı orada anlaşılıyor yani. o kadar da karambol bir ortam değil.


  • hadsafhada  (16.06.21 17:24:17) 
Gss yok, işsizim ama yaşım sebebiyle aşı hakkım açıldı. Sağlık ocağına gittim, sistemde alerjim göründüğü için yapamadılar, hastaneden randevu alıp gidip aşımı oldum.


  • balik kraker  (16.06.21 22:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.