[]

eskiden dinlediğimiz sonra unutulan şarkıcılar

kimler vardı? amatör şarkılar da dahil.

taner vardı mesela ben çok severdim, hatırlar mısınız? 2001 senesi falandı sanırım. affetmedim kendimi diye bir şarkısı vardı bir ara çok popülerdi sonra yok oldu. o tarz. çağrı vardı bir de, bir sigara içimlik daha kal şarkısı vardı onu da çok severim. biraz daha ünlü olarak, irem vardı. onur koç diye gitar çalan bir çocuk var bir de. ey gidi.

o tarz. nostalji modumdayım da bugün.

affetmedim kendimi: www.youtube.com

 
Hazal-elden yar olmaz vardı


  • suicides underground  (15.06.21 22:57:31) 
Meral zuhal ikilisi vardi Late 70 early 80 lerde

Ajlan mine’nin minesi vardi. Ajlan vefat etti ama cok severdim rahmetliyi
  • exlibris  (15.06.21 23:05:54) 
zeynep ugurlu diye bi kiz vardi yaptimsa istedim yaptim diye bi sarkisi vardi. sarkiyi kendisi bile unutmus olabilir ama ben hala ara ara acar dinlerim :)

o donemin cok var oyle "one hit wonder" sarkicilari. ilk aklima gelenler akin, bbg tarik, sibel bilgic, rengin, jale... daha uzar gider bu liste. 90lar turkce pop kalp ben :)
  • in vino veritas  (15.06.21 23:53:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.