[]

Institut Français

kurs alan var mı, varsa memnun mu?

30 saatlik online kurs 790 tl* imiş. çok mu, normal mi? çoksa, Institut Français alternatifi nereler var? özel hoca daha mı mantıklı? öyleyse, öneriniz var mı?

teşekkürler!

*kitap vs dahil değilmiş fiyata.

 
2 gün önce görüştüm ben de, sınava girip başlayacağım. Editlerim başladığımda


  • spacevan  (14.06.21 20:34:54) 
Ben b1 seviyesine kadar gittim. Kitapları da baya pahalıydı ve kur başına yanlış hatırlamıyorsam 1200 lira vermiştim en son. Ama eğitimi güzeldi yine de. Bol bol pratik yaptırıyorlardı ders içinde verdikleri kağıtlarla.


  • epleindebisous  (14.06.21 20:56:46) 
if'in eğitimi güzeldir. üzerine düştüğünüzde kursunu aldığınız seviyeyi öğrenmeme imkanınız yok.

alternatif olarak galatasaray üni'nin kursları vardı ben okurken, şimdi ne durumda bilmiyorum, bi bakılabilir.

özel hoca isterseniz yönlendirebileceğim bir arkadaşım var. dilerseniz iletişim bilgilerini verebilirim. uzun süredir hocalık yapan, 3 sene fransa'da, bir süre de kongo'da yaşamış olan dile çok hakim bir arkadaş.
  • durbikonusucaz  (14.06.21 21:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.