[]

Bbclearning English vs engvid

Merhaba

Upper intermediate İngilizcem var ama önümüzdeki altı ay ingilizce çalışacağım

Bu zamanı harcarken bir programı baştan sona takip edeceğim


Bbclearning englishi mi takip edeyim baştan sona

Yoksa youtubeda engvid videolarını mi takip edeyim
yada başka tavsiye edeceğiniz bir program var mı


Altı ay takip edeceğim tesekkurler

 
ne amacla bu sitelere yoneldiginizi belirtirseniz daha dogru bir yonlendirme yapilabilir, grammar calismak icin ingvid, listening ve vocabulary icin bbc learning daha mantikli mesela.. tam olarak odak ne olacak bu 6 aylik surecte? sinav hazirligi mi, eski bilgilerin ustunden gecip pekistirmek mi, okuma-yazma pratigi mi? daha spesifik olabilirseniz yardimci olmak kolaylasir..


  • mecik balit  (13.06.21 23:52:01) 
Amaç eski bilgilerin üstünden geçmek ve upperi advance seviyeye çıkarmak. Kelime eksiği çok fazla onu tamamlamamak

Teşekkürler cevap faydalı oldu
  • seyyar satıcı  (14.06.21 05:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.