[]

Bu interneti taahhütsüz aylık alıp kullanabiliyor muyuz

m.turkcell.com.tr

Aylık 316 tl. Data hattını bayiden satın alıp bi telefona takıp hotspot yapıp kullanabiliyor muyuz direk? İptalde falan sorun oluyor mu.


 
faturalı data hattı almak gerek (yeni hat vergileri+telsiz vergisi ıvır zıvır gelecek)
bu yıllık taahhütlü paket oluyor genelde.

aylık taahhütsüz şöyle birşey var faturalı hat için;
www.turkcell.com.tr

yada şu var faturasız için; 3 aylık 100gb (yani 90 gün içerisinde 100gb kullanabiliyorsun)
www.turkcell.com.tr
  • Northern Mariner  (13.06.21 14:57:36) 
data hattının vergileri oluyor, yıllık 150 civarı, @northern mariner in cevabındaki ilk link, kontratsız olan yani, yeni hat açıldıktan sonraki ilk 90 gün için geçerli. Yani diyelim yeni data hattı aldın, ilk 3 ay aylık 210 liraya 200 gb kullanabiliyorsun, sonra aylık 316 liraya dönüyor. diyelim 1 aylık kullanmak istedin. 210 lira 200 gb kullanıyorsun bir ay, sonrasında paket yenilemesen bile 12 ay boyunca data hattının vergileri için aylık sabit fatura geliyor 12-13 lira civarı.

12 ay kontrat yaparsan sabit 199+vergiler, taahhütü bozarsan da kullandığın ay kadar x (316-199) ek fatura çıkartıyorlar
  • zikardo  (13.06.21 15:56:06 ~ 15:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.