[]

İngiltere Seyahat - Karantina

Merhabalar, Türkiye seyahat kısıtlamaları bakımından mayıs ayından beri İngiltere'nin kırmızı listesinde. TR'den İngiltere'ye gidenlerin 1.700 pound verip 10 gün otelde mecburi konaklaması gerekiyor.

10 günlük otelde zorunlu karantina süresini, İngiltere dışında "amber" listede yer alan bir ülkede geçirip, oradan İngiltere'ye geçmek gibi bir yöntemi kullananlar var.

1700 pound verip İngiltere'de bir otelde tıkılı kalmak yerine, 10 günlük süreyi belarus, ukrayna gibi ucuz ve vize alması kolay bir yerde geçirmek bana da mantıklı geliyor.

Var mıdır bu konuda bilgisi tecrübesi tavsiyesi olan?

 
çoğu kişi zaten öyle yapıyor, sırbistan ya da ukrayna falan. 1700 poundun 400-500’üne 10 gün kral gibi takılırsın. ( otel fiyatlarını bilmiyorum tabi )

çok mantıklı.
  • phiphi  (13.06.21 13:53:20) 
vize ve masraflar birlikte düşünüldüğünde tek başına gidecek biri için hangi ülke en mantıklı olur?


  • benevolent sun  (13.06.21 13:55:14) 
Türkiye kırmızı listeye alınmadan hintliler vs öyle yapıyordu Türkiye'ye gelerek. www.bbc.com bu haber çıktıktan birkaç gün sonra kırmızı listeye aldılar zaten.

Bu arada ne zaman gideceğiniz de önemli, birkaç haftaya kırmızı listeden çıkarabilirler Türkiye'yi.
  • austra  (13.06.21 13:58:30 ~ 14:01:35) 
Ukrayna vize istemiyordu zaten sırbistan da öyle diye biliyorum bi masrafı olmaz yani. Ek olarak lise 2 haftaya güncellenecek sanırım bi ihtimal kaldırılabilir. Her 2-3 haftada güncelleniyor.


  • phiphi  (13.06.21 14:05:31) 
3 haftada bir güncelleniyormuş liste. En son 3 Haziran'da güncellendi. Bir sonraki güncelleme kesin olmamakla birlikte 24 Haziran gibi gözüküyor. İnş o zamana kadar TR'yi çıkarırlar listeden. Birlikte değerlendirildiğimiz ülkeler Angola, Mozambik, Namibya falan. Teşekkürler uzun adam.


  • benevolent sun  (13.06.21 14:11:13) 
ben de eylüle kadar liste değişmez ise gürcistana geçip ordan geçmeyi düşünüyorum ingiltereye. otel ve yemek fiyatları dolar kuruna rağmen uyguna geliyor gerçekten.


  • valkin rockefeller  (13.06.21 16:55:53) 
Busra sanay tam da bu konu ustune youtube da video yapmis bugun. Onu kesinlikle izleyin


  • oscar  (14.06.21 01:07:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.