[]

lpgli w204'ün benzinde teklemesi?

araç 110binde bakımları tam. lpg bitti benzine geçtim araç tekliyor ve gaz yemiyor. ustaya video attım bobinden olabilir dedi. mercedes lpg tercübesi olanlar bu tarz sorular yaşadınız mı?




 
Lpg beyni, buji, buji kablosu, hava filtresi. Bunlardan biri.

Ama bence.

%70 beyin.
  • westblack  (13.06.21 10:10:27) 
Lpg'de duzgun mu? Eger oyleyse
arac beyni kendini lpg'ye ayarlayinca benzinde teklemeye basliyor.
Inat edip benzinde kullaninca da duzeliyor genelde.

Eger duzelirse lpg ayari cok aciktir.
  • divit  (13.06.21 12:30:47) 
@divit lpgde bir sıkıntı yok tekleme benzinlide ama gaz yemeyince kompresöre bir sıkıntı yapar diye zorlamadım benzinde.


  • mikahakkinen  (13.06.21 12:56:21) 
Muhtemelen dedigim gibidir, ayni muhabbet benim arabada vardi.

Benzinle calisinca zipliyordu lpgye gecene kadar, o ara ariza isigi yakiyordu. Hata kodu da zengin karisimdi.

Ama lpgyi kapatip oyle kullanirsan ecu kendini tekrar programliyordu.

Bunun sebebi de ya uyumsuzluk ya da lpgnin cok acilmasi.
benim araba lpg'de benzindan daha performansliydi, dizel gibi tork veriyordu. Sonra dusurduk de duzeldi.

Bir de arabada bir ariza varsa lpg'de daha cok belli eder, lpg'deyken sorunsuzsa genelde motorda bir sikinti yoktur.
  • divit  (13.06.21 19:06:48) 
araç kompresör çok benzinli kullanmıyorum, çünkü gözümün önünde ibre iniyor. gaz yememesi garip geldi. yarın benzin alıp deneyeceğim. yaşadığım yer ilçe ve mercedese bakan usta yok. sırf bunun için izmire gidicem.


  • mikahakkinen  (13.06.21 20:52:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.