[]

30'a merdiven dayamışken

hukuk, bilgisayar veya yazılım mh, veterinerlik hangisi okunur?
doğru düzgün bir işim olmadı şimdiye kadar, uzun sayılabilecek bir süredir de işsizim.
bunları okurken bir yandan finansman da yaratmam lazım.
bir kardeşim almanya'da doktor bir tanesi abd'de yazılım sektöründe. oralara da gitme şansım olsun istiyorum ama bu şartlarda nasıl olur bilmiyorum.

 
Tabi ki de geleceğin mesleği yazılım


  • suicides underground  (12.06.21 21:35:28) 
bence de yazılım ancak belirttiğiniz bölümlerin üçü de birbirinden çok alakasız. kişiliğe, karaktere de bağlı bu aynı zamanda. sadece geleceği daha iyi diye yazılım okumak da mantıklı olmaz.


  • sanal uyku  (12.06.21 21:37:45) 
canın ne istiyorsa onu ol. yurtdışı için en kolayı yazılım.


  • phonex  (12.06.21 21:50:14) 
30'a merdiven dayamışken nasıl bu kadar dağınık olabilir ki seçenekler?
biraz tanımışsınızdır kendinizi. önce mesleklerin gerektirdiklerinden yola çıkın.

  • not dark yet  (12.06.21 22:06:00) 
30'a gelmişseniz hem yeni bölüm okuyup da hem sevmediğiniz bir işi yapmak çok kötü olur. o yüzden hem sevdiğiniz hem de iş imkanları kötü olmayan bir bölüm seçin bence.


  • rose parks  (12.06.21 22:37:50) 
seçeneklerin arası uçuk ben olsam veteriner olur bir ufak beldenin kralı olurdum


  • gaspetizm  (12.06.21 23:46:10) 
Yerinde olsam hicbir sey okumaz ya Amerika'ya ya da Almanya'ya kardesimin yanina gider kurtarirdim kendimi bu cografyadan

Oraya kapagi attiginda inan bana ne yapacagin hic onemli degil. Burada okumaksa ciddi vakit kaybi ve beyhude.
  • Avoiding The Puddle  (13.06.21 01:15:20) 
veterinerlik bence bu noktada bir adım önde olmalı.
hukuk, bilmiyorum. sanki ülke içinde bile elini kolu fazla bağlayan bir alan.
yazılım/bilgisayar okurken çalışma imkanı sunma açısından en mantıklısı olabilir.
veterinerlik ise bence en güzeli. tıp gibi eczacılık gibi sadece diplomayla iş yapılabilen bir alan. hem uluslararası hem de zamansız bir alan gibi duruyor.
  • Efoody  (19.06.21 15:15:12) 
yazilim, bilgisayar en yuksek issiz veren bolumler arasinda. bu bolumu okumayanlarin bunu pohpohlamasina bakma. tip okuyabilirsen tip oku.


  • summerof69  (19.06.21 16:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.