[]

Otellerde açık büfe olayı tamamen bitti mi?

Ağustos'ta ailece tatil yapmak istiyoruz.
Daha önce Akyaka'da kaldığımız bir oteli aradığımda PANDEMİ SEBEBİYLE her şey dahil seçeneklerinin olmadığını, kahvaltıyı da açık büfe vermediklerini söylediler.

Tüm otellerde mi böyle acaba?

Bir geceliği 1200-1300 TL'ye doğru düzgün bir otel bulamadık ya.
Düzgün plajı olan, temiz, yemekleri iyi bir otel tavsiyeniz varsa alırız.

Teşekkürler.

 
Lumos deluxe. Açık büfe var ama görevli sizin istediğiniz kadar koyuyor. Misafirlerin doğrudan yemekle temas etmesi engelleniyor işte.


  • baal  (12.06.21 16:15:13) 
Öyle genel bir uygulama yok. İşine gelmeyen açık büfe yasak diyor ama gayet eskisi gibi açık büfe olan yerler de var.


  • zoghurt  (12.06.21 16:34:26) 
Antalya her şey dahil devam ediyor. Ama siz eskisi gibi alamıyorsunuz, görevli sizin istediklerinizi tabaklara koyup veriyor. İçecekler eskisi gibi. Lokasyon bildirirsen tavsiyelerde bulunurum.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (12.06.21 20:35:12) 
Devam ediyor açık büfe. Sadece adamlar önünde durup sizin istediğiniz kadar koyuyorlar ve yine herşey sınırsız.


  • prodeq  (12.06.21 21:16:23) 
Ya ben de bodrum da otel aldım ama her şey dahil fiyatına oda kahvaltı yapmışlar fiyatlar aşırı uçmuş hem de oda kahvaltı inanılmaz ama biraz lüks otellerde her şey dahil konsepti mecvut şuan, ben bodrumdan alabildim


  • esinikaybetmiscorap.  (12.06.21 23:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.