[]

yan bahçedeki ölmüş kedi v2

ilk duyuru: (git: 1478002)

belediyeyi aradım, dosya açtılar, ilgileneceğiz dediler, o zaman bu zamandır gelen giden olmadı.

apartman görevlisine ve bahçeyi kullanan kuaför dükkanına (o tarihlerde kapalıydı, yasaklar bitince açıldı) gösterdim, söyledim, bak dedim kurtlanmmış, koku yapıyor, size de zarar burada falan. tamam ilgilenelim dediler. dün baktım, ilgilenelim dediği, üstüne iki avuç toprak atıp görünmez hale getirmişler, kedi hala kurtlu kurtlu orada duruyor.

yahu çoluk çocuk var, artık kokmasını geçtim, mikrop kapıcaz. yani kuaförü il sağlık müdürlüğüne falan şikayet mi edeyim, bahçesinde ölü kediyle çalışıyor diye, nasıl zorlayayım lan kaldırıp götürsünler. kendi bahçem olsa kendi yöneticime görevlime diretirim. en olmadı küreği alıp ya allah diyip dalarım da başkasının bahçesine ben ne yapayım, ilgilenen de yok amk.

kim alıp götürecek hayvancağızı burdan? gördükçe de üzülüyorum lan o halde.

 
Hangi belediye hocam?

Ya eskiden söyleyince aynı gün içinde gelip alıyorlardı, geçen benzer bir şey için aradım 3-4 gün sonra geldiler. Sizin 1 ay olmuş, ben olsam her gün arar darlardım, belli ki telefonu dinleyen eleman kaydı açmamış, unutmuş, bişeyler olmuş.

Bir de muhtarı arayabilirsiniz belediyeye ek olarak. Belki o gelir alır.
  • plutongezegendegilmi  (11.06.21 19:34:19) 
Belediyeye twitterden saydırınca harekete geçiyorlar. Hangi belediye?


  • suicides underground  (11.06.21 22:35:22) 
ankara büyükşehir belediyesi. cadde üstü olduğu için büyükşehir'i aradım ama çankaya'yı da ayrıca arayabilirim.

başvuruyu almışlar, işleme de koymuşlar. 05.05.2021 tarih, bilmemkaç numaralı başvurunuz "işlemde" diye gözüküyor sistemde.
  • kibritsuyu  (12.06.21 00:39:15) 
apartman görevlisi olduğunu tahmin ettiğim birini gördüm bahçede, ona söyledim. dün baktım almışlar.


  • kibritsuyu  (28.06.21 10:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.