[]

duşakabini yenilemek

merhaba, kirada oturduğum dairenin duşakabini oldukça eski. ortalama bi duşakabinin kurulum dahil fiyatı nedir? koçtaş gibi yerlerden alsam gelip kuruyorlar mı? ve siz olsaydınız kirada oturduğunuz eve böyle bir masraf yapar mıydınız?

teşekkürler.


 
daha ne kadar evde oturmayı düşünüyorsunuz? Uzun süre daha diyorsanız, ev sahibine gider teklifte bulunurdum, duşakabini beraber seçelim, %50-%50 ödeyelim diye.


  • burfak  (10.06.21 17:23:51) 
yapmazdım herhalde ama duşakabinin durumuna da bağlı.

duşakabinin tekneli yahut teknesiz olmasına göre değişir.teknesiz istiyorsanız gri olanları 600 tl ye kapatabilirsiniz.

koçtaş ekstra ücret ile kuruyor.
  • drako  (10.06.21 17:24:19) 
kirada oturanların yanlış değerlendirdiği bir hadise, evdeki demirbaşların ev sahibi sorumluluğunda olması ama öte yandan da kiracının konforunu birebir etkilemesi. yani ev sahibi duşakabini değiştirmiyorsa bile, sizin konforunuzu etkilediği için değiştirmek sizin işinize gelebilir.

eşim, oğlum ve ben 3 kişiyiz evde. ortalamada günde en az 1 saat kullanılıyor duşakabin. hergün 1 saat kullandığımız bir malzeme, bozuksa ama evsahibi değiştirmiyorsa gider ben değiştirrim. benim konforumdan çalıyor.
  • co2s2  (10.06.21 17:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.