[]

aile hekimden aşı olmak

merhaba,

aile hekimi hemen evimin yanında. bionntech aşısı için randevu alıcam da sağlık ocaklarında bu aşının lojistiği için yeterli imkanlar var mıdır acaba? Yoksa doğrudan gidip üniversite hastenesinde mi olsam.


 
biontech için sağlık ocağından randevu vermiyorlar zaten. Sinovac yapılıyor sağlık ocaklarında. Biontech için her şekilde hastaneye yönlendirir.


  • anten  (10.06.21 15:29:07) 
@anten yanlış bilgi. biontech için sağlık ocakları açıldı. ancak sağlık ocağının büyük olması lazım şimdi aldım ben randevu eşime.


  • mikahakkinen  (10.06.21 15:32:56) 
-80 derece denilen ultra soğuk saklamadan çıktıktan sonra -25/-15 arası 2 hafta, buzdolabında 2/8 derece arası 1 ay, sodyum klorür ile seyreltildikten sonra ise oda sıcaklığında 6 saat saklanması öneriliyor. herkes sanki -80 derece değilse bozulur çöp olur gibi bir fikir edinmiş. Bu şartların da sağlanamayacağını düşünüyorsanız orası ayrı tabi. Hastanede olun.


  • zoghurt  (10.06.21 15:47:03) 
@zoghurt hastane şu an o kadar yoğun ki aşıları çıkarıp 6lı bekletiyorlar. senin dediğin gibi bir duruma o kargaşa da yorgun sağlık personeli ne kadar dikkat eder? randevu verilen sağlık ocaklarındaki ebelerin hemşireler daha az yoğun belki daha fazla dikkat ederler. soru sorun çok. kaos var.


  • mikahakkinen  (10.06.21 16:05:46) 
Formula 1 efsanesi, usta pilot mikahakkinen +1

Sağlık ocaklarında da oluyor artıp Biontech.
  • himmet dayi  (10.06.21 16:07:56) 
@ mikahakkinen
Her şey digital işliyor, ben aşı kartını doktora aşının qr kodunu göstermeden bile imzalatamazken korkmak bana saçma geliyor. Tek işi bu olan kişiler bilmiyor ama halkımız maşallah her konuda uzman.

  • zoghurt  (10.06.21 16:20:45) 
@zoghurt ben subjektif yorum yaptım. ben taşrada büyük bir ilçe de yaşıyorum. her yer aynı olmayabilir onu diyorum.


  • mikahakkinen  (10.06.21 16:40:42) 
benim anladığım tek sıkıntı 6 kişi gelmeden açmıyorlar aşıyı.
yani fazla bekleme ihtimaliniz var, bir hekim de gelen kişi eksik olursa ertesi güne erteliyoruz demişti twitterda.

  • passion rules the game  (10.06.21 16:40:46 ~ 16:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.