[]

Dağılmayan erkek giyim markaları

Merhaba,

Bir alışverişe çıkayım diyorum, tişört, gömlek, pantolon, şort. Spor giyim biraz smart casual. Genelde H&M, Koton, defacto, LTB, Mudo falan giyiyorum da ya ben biraz kötü kullanıyorum ya da bazı ürünler çok kötü.

Bir iki yıkamada sağı solu kaymayacak, rengi atmayacak pantolon falan hangi markaları önerirsiniz? Bu söylediğim markalardan sevdiğim ve iyi dayanan ürünler de var da şans işi oluyor o galiba.

Fiyat söylemiyorum ama çok uçmayalım

teşekkürler

 
Merhaba, sektörün içinde saydığın markalardan biri için çalışmış biri olarak Massimo Dutti diyorum. Saydığın markaların ürünleri malesef uzun soluklu kullanılacak ürünler değil:(


  • suicides underground  (09.06.21 21:45:44) 
Saydığın markalar hep vasat markalar.
Pantolon için bütçe yeterse Levi's, yoksa Mavi jeans derim.

  • etna  (09.06.21 22:09:28) 
kot icin Levi's mavi+1 Us polo da kalitesi kotu degil bence. sadcee biraz orta yas gibi duruyor ayiklamak lazim


  • ala09  (09.06.21 22:35:27) 
hocam saydigin markalar zaten patates.
bunlarin fiyatinda olup da onlara nazaran bi lcw'nin bazi urunleri daha kalitelidir. bir de limon ve pi fena degil.

sizin artik kiyafet secmeyi ogrenmeniz lazim. oyle bakip da aaaa bu iyiymis cok guzel duruyor diye almamaniz lazim.

pamuklu olmasina bakin. kumas boya kalmadi pek iplik cogu. koyu renkler ozellikle yazlik kiyafetlerde iyi degil. baskili ya da lastikli seyler cabuk yipranir.
mavi de patates bi marka. ben ilk mavi jeans pantolonomu 1996'da falan almistim. o zamanlar lcw aldigin magazalarda satiliyordu. ve sunu hatirliyorum. lcw mavi'den bir tik daha pahaliydi zaten lcw'den aldigim pantolon mavi'nin pantolonundan daha kaliteliydi. simdileri mavi iyicene dusurdu kaliteyi. 2 seneden fazla giyebildigim mavi pantolonum olmadi. 2004'te universiteyi kazandigimda 50 liraya diesel almistim bostancida e5 ustunde levi diesel mavi falan var belki bilen bilir oradan almistim. o pantolon hala yasiyor en ufak falsosu yok. ve santiyede giyiyorum.

en kalitelisi benim giydiklerimden diesel sonra levi, hosuma giderse de lcw. likrasiz duz kanvas gibi seyler alirim.

koton ltb eskiden sey vardi colezion ( ki bu da eskidir 2002 de falan vardi cunku)
ve sevenhill mi ne onlarin cogu zaten ayni yerde uretilip farkli etiket basiliyordu. koton degil ama cotton bar iyidir.
arkadas tavsiyesi olarak, indirimleri kovalamaniz lazim derim, ben de oyle yapiyorum. leviden bir sey alirsin 5 yil gider, maviden aldigin 2 yil gitmiyor. zarar etmis oluyorsun. polo vs de patates defacto gibi bir sey. onun iyisi ralph lauren. pahali kaliteli ama tavsiye etmem.

sonuc olarak.
diesel levi cotton bar lcw hatta limon(gomlekleri iyi) pi tween dufy.
bunlardan yuruyun derim. ve indirim kollayin. subatti galiba indirim gordum ac kopek gibi yapistim 280 liraya 3 tane levis aldim.

t shirt olayini bilmiyorum hangisi kaliteli hangisi degil.
  • dio  (10.06.21 07:55:15) 
mudo - aldigim herseyi bikana kadar giyiyorum diyebilirim. Sezon basi sacma sapan pahali olabiliyor ama sezon sonu inanilmaz indirime girer..


  • cooperr  (10.06.21 08:53:40) 
Altınyıldız çok kullanışlı babama sürekli alışveriş yapıyoruz


  • Eda Serin  (10.06.21 10:06:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.