[]

HGS hk.

2 hafta önce almıştım aracı, 2 gün önce HGS etiketi satın aldım. (bankadan alıp banka hesabıma bağladım)

bu 2 haftada 4-5 kez köprüden geçmiştim.
bu köprülerden ceza almayacağımdan emin olmak için bişey yapmama gerek var mı?

bu arada hgs etiketini de henüz yapıştırmadım (köprüden de geçmedim gerçi)

 
edevletten sorgulama yapabilirsin hgs.

hgs içine yeterli para yüklemelisin.
  • jelly bear  (09.06.21 16:16:47) 
"HGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde OGS veya HGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır"

Yeterli limit olduğuna emin olun içinde.
  • John Bloor  (09.06.21 16:23:44) 
hgsmusteri.ptt.gov.tr bu adrese girip üyelik açarak üzerine var olan hgs etiketlerini, bu etiketlerdeki geçiş işlemlerini ve bakiye hareketlerini görebilirsin.


  • Dr_Stat  (09.06.21 16:55:46) 
yapıştırmak şart değil zaten. ben yapıştırmadım. 1 senedir sorun çıkmadı.


  • sutlu nescafe  (09.06.21 17:12:47) 
1. Yapıştırma. Gerek yok. Kamera plaka okuyor. Ben ruhsatın arasına koydum, sorunsuz geçiyor.
2. HGS uygulaması yükle. Orda plaka ile giriş yapıp geçiş hareketlerini görüntüleyebilirsin. Cezalı geçiş olduğunda da oraya düşüyor ve belli bir süre içinde kaçak geçişlerini cezasız olarak ödeyebiliyorsun diye biliyorum.

  • prole  (09.06.21 18:43:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.